Frissítve: 2017 Nov 17. 08:09
A+ A A-

9 fős kisbuszok, mikrobuszok bérlése – Egerben

Kisbuszban nagyobb öröm az utazás. Tartalmasabban telik az út, ha lehet útközben beszélgetni, viccelődni, megosztani az élményeket.

Baráti társasággal együtt szeretnének utazni?

Céges utazáshoz keres megfelelő gépjárművet?

Kisbuszban nagyobb öröm az utazás. Tartalmasabban telik az út, ha lehet útközben beszélgetni, viccelődni, megosztani az élményeket.

A hosszú út tehermentesebb, ha a sofőröket váltva, pihentebben érkezhet meg úti céljához. A kisbuszok „B” típusú jogosítvánnyal vezethetőek, mint bármely személyautó.

Ehhez kínálunk jól felszerelt kényelmes 10 évnél fiatalabb, igényesen karbantartott, 9 fős mikrobuszokat bérlésre. Ford Tranzit típusú kisbuszok Euro IV-es motorral felszerelve gazdaságos lehetőséget biztosít hosszú utakra is. Az kisbuszok fogyasztása alig nagyobb egy személyautóénál. A 2,2 L dízelmotorok 7,5 -10 liter közötti üzemanyag fogyasztással válnak takarékos útitárssá.

A raktér igazán tágas 2 különböző hosszúságú autó közül tudnak választani. Abban biztos lehet, hogy nem kell választani a bepakolásra váró cuccok között mi maradjon otthon. Síeléskor kimondottan jól jön, hogy a nagyméretű felszerelések is könnyedén elférnek.

Nézze meg a kisbusz kínálatunkat, és kérjen ajánlatot 9 fős kisbusz bérlésre.

További információk: 9 fős kisbuszok bérlése – www.kisbuszberles9.hu 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.