Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

Bosch Mesterek Tornája és Demó Kupa a sportcsarnokban az ugrókötelesek szerelmeseinek

Dátum: szombat, május 20, 2017 9:45
Jegyár: Ingyenes


A Maklári Bosch Kötélugró Klub az idén ötödik alkalommal rendezi a Bosch Mesterek Tornáját és Demó versenyt Egerben május 20-án a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.
A viadal hivatott eldönteni, hogy két korcsoportban kik az ország legjobbjai az adott évben. 15 év alatt és 15 év felett, követve ezzel a nemzetközi szabályokat, azok vehetnek részt a versenyen, akik az elmúlt két évben kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a hazai versenyeken. A hazai mezőny összes klubja elhozza a legjobbjait, jó bemelegítés ez a nyári Európa Bajnokságra.

Az egyéni versenyzők után egy kicsit lazább program következik, hiszen a hazai csapatok látványos show műsorait nézhetjük majd két kategóriában. 4-6 fős csoportok lesznek először a porondon, majd a 6 fő feletti csoportok műsorait csodálhatjuk meg. Lesz akrobatika, jó zenék, mókás kosztümök és látvány minden mennyiségben!
Az egyéni gyorsasági versenyszámok 10:00 órai kezdettel, a Freestyle gyakorlatok 11:30-tól kezdődnek. A show műsorok pedig 14:30-as kezdettel tekinthetők majd meg május 20-án a Kemény Ferenc Sportcsarnokban.
Az idén első alkalommal kerül megrendezésre a Gála műsor, amely keretein belül a nap során 3 legjobb gyakorlat mutatja majd meg magát a közönség díjáért 17:30-as kezdettel.
Várunk mindenkit nagyon sok szeretettel szombaton az Érsekkertben.
A belépés ingyenes!

PROGRAM
09:45 Ünnepélyes Megnyitó
10:00 Speed - Gyorsasági versenyszámok
11:30 Freestyle - Szabadon választott versenyszámok (a gyorsaságik sorrendje megfordítva!)
14:30 Demó csapat verseny
17:30 Gála rendezvény (3 legjobb gyakorlat)

Kapcsolat:
Szervező: Maklári Bosch Kötélugró Klub

Keresés a naptárban

Eger a te történeted

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.