Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Eger SBS Eszterházy – B. Braun Gyöngyös NB I-es férfi kézilabda mérkőzés

Dátum: szerda, december 20, 2017 18:00


A 2017-es év utolsó bajnoki mérkőzésére a megyei rivális B. Braun Gyöngyös együttese érkezik a Kemény Ferenc Sportcsarnokba. A mátraaljaiak látogatása a tabellán elfoglalt helyezéstől függetlenül a szezon egyik legnagyobb érdeklődéssel várt találkozójának számít. Helyszíntől függetlenül rendre óriási érdeklődés övezi a találkozót, amely reményeink szerint ezúttal sem lesz másként. A két csapatot jelenleg hat helyezés és hét pont választja el egymástól a táblázaton, míg a mieink a középmezőny elejéről várják az összecsapást, a mátraaljaiak a kieső helyektől menekülnek. A legutóbbi fordulót ellentétes eredménnyel zárták a felek. A gyöngyösiek szombaton hazai pályán szenvedtek vereséget a Váctól (27–33), az egriek egy nappal később Orosházán aratták idénybeli hetedik bajnoki győzelmüket (28–25). Az Eger és a Gyöngyös legutóbbi mérkőzésén szeptemberben, három góllal (23–20) nyertek a mieink a Dr. Fejes András Sportcsarnokban.
Búcsúztassuk együtt ezt az egri kézilabdázás történetében egyedülálló évet, amely a bajnoki sikereken túl Ligakupa győzelemmel is megajándékozott bennünket.
Töltsük meg ismét a Kemény Ferenc Sportcsarnok lelátóján, s teremtsünk olyan hangulatot, amelyben megremeghet a vendégek keze!
Hajrá, Eger! Mindig, mindenhol!
Találkozzunk szerdán a körcsarnokban!

Fb-esemény

 

Kapcsolat:
Szervező: Helyszín: Dr. Kemény Ferenc Körcsarnok, Érsekkert

Keresés a naptárban

Forst-Ház

Eger a te történeted

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.