Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

FATAL ERROR / Kései Kitérő / Sorbonne Sexual koncert a Forrásban

Dátum: péntek, december 08, 2017 19:30


December 8. péntek, 19.30
FATAL ERROR / KÉSEI KITÉRŐ / SORBONNE SEXUAL
Helyszín: EKMK Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház
Eger, Bartók Béla tér 6.
Belépő: elővételben 1000 Ft , a koncert napján 1500 Ft
BELÉPŐ KEDVEZMÉNYES, ELŐVÉTELES ÁRON MÁR KAPHATÓ A FORRÁSBAN

Hosszú idő után visszatérünk Egerbe, hogy a Kései Kitérő és a Sorbonne Sexual társaságában egy hatalmas rockbulit csapjunk. Ott a helyetek! :)

Fatal Error
A Fatal Error zenekar egy ceglédi/budapesti rock and roll zenekar. Egész évben járják az országot. Turnéztak a Tankcsapdával, az Alvin és a Mókusokkal, a Supernemmel, de állandó résztvevői a magyar nagyfesztiváloknak is (VOLT, Campus, FEZEN...). A csapat 2017 őszén/telén mutatja be második, „Kisszobából Nagyvilág” című nagylemezét, melyet egy 20 állomásos turnéval körbe is visz kishazánkban.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AjHee7fS_5I

Kései Kitérő
Az egri Kései Kitérő zenekar 2016 tavaszán alakult, majd az év nyarán felvették első, "Skizoprém" című kislemezüket. Az aktív koncertezés mellett 2017 nyarán a srácok ismét beugrottak a stúdióba, ahol felvették 9 dalos nagylemezüket. Jelenleg az "Őszintén szólva" címet viselő album bemutató turnéja zajlik, az ország 13 helyszínén.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=x4c4CC-rX4s

Sorbonne Sexual
A történés, ami annyit tesz: sorbonnesxl. Vagy a sorbonnesxl, annyit tesz hogy "történik", hogy folytonos, hogy teremtett valóság, hogy vannak soraid, állítasz és beleállsz, és fordítva. "Kifutás" című új lemezük pont ilyen, egy igazi bemondás, igazi beleállás.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lsb8a4iqlRk


A koncert a Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program (www.csehtamasprogram.hu) és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg. 

Keresés a naptárban

Eger a te történeted

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.