Frissítve: 2018 Jan 23. 07:39
A+ A A-

Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelki gyakorlat

Dátum: szerda, július 12, 2017 9:00
Helyszín: Egerszalók
Jegyár: 1000 Ft/fő/nap - 5 napra: 3000 Ft


Egerszalóki Ifjúsági Találkozó és Lelki gyakorlat 2017. július 12-16.

RÉSZTVEVŐK, CÉLCSOPORT:

A rendezvényre a több mint három évtizedes hagyományok alapján az egész országból, sőt a Kárpát-medence szinte minden szegletéből érkeznek 16 és 30 év közötti fiatalok.

A PROGRAMOKRÓL:

A fiatalok Dr. Kerényi Lajos piarista szerzetes és Dr. Ternyák Csaba egri érsek mellett idén találkozhatnak majd Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspökkel, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ifjúsági referensével; a 777 hír - és blogoldal szerkesztőivel: Martí Zoltán – alapító-főszerkesztővel, Heltai Péter és Vágvölgyi Gergely szerkesztőkkel;

Czibere Zsolt káplán atyával; Fedor Péter görögkatolikus atyával; Galo Gábor ifjúsági referens atyával; Hodász András atyával és Zimonyi Géza - számítógépes grafikussal.

Fellép az Egri Jézus Szíve Plébánia Ifjúsági Ének- és Zenekara; az Egri Bazilika Ének- és Zenekara; a Képmás Zenekar; Pintér László Zsolt táncházat tart; Sillye Jenő és barátai; a Quo Vadis együttes; a Szalók Band; a Szent Ferenc Kisnővérei Szentségimádást, közbenjáró imát és közös rózsafüzért vezetnek.

A találkozó ideje alatt a barlanglakásokat idén is ingyenesen látogathatják a résztvevők, a Karitász– RÉV végig ott lesz, a Faludi Akadémia filmszemlét tart a barlanglakásoknál, lehetőség nyílik Faluházi kézművességre, kedvezményes barangolásra a szalóki Tücsökbusszal, valamint a résztvevők most is segíthetnek embertársaikon véradással.

Az előzetes regisztráció nem kötelező, azonban a szervező egri Főegyházmegyei Ifjúsági Iroda kér mindenkit, hogy aki teheti, a gyorsabb, egyszerűbb helyszíni ügyintézés érdekében regisztráljon a rendezvény honlapján, ahol az érdeklődők további részletes információkat találhatnak a találkozóról.
 

 

Kapcsolat:
Szervező: Szervező: Egerszalóki Turizmus Egyesület Tel:30/975-3774

Keresés a naptárban

Forst-Ház

Eger a te történeted

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.