Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Forst-Ház Étterem és Kávézó

A Forst-Ház Étterem és Kávézóban 2004. februárja óta fogadjuk vendégeinket Eger város főterén a Dobó István tér 1. szám alatt. Az étterem magáról az épületről kapta nevét, amely egykoron Forst Antal optikus mester tulajdonában volt, aki később Eger város főbírájaként munkálkodott.

 

 Bemutatkozás

Forst-Ház

A Forst-Ház Étterem és Kávézó megnyitásával a egyik gyerekkori álmom vált valóra, mellyel célom, hogy mindenki számára elérhető, igényes gasztronómiai kínálatot nyújtsunk megfizethető árakon, mindezt családias miliőben. Lényegében azt szerettem volna, ha vendéglátás szó értelmet nyer és a hozzánk betérő vendég valóban úgy érzi magát, mintha otthon lenne, vagy éppen haza érkezett volna.

Az elmúlt néhány esztendőben a hely méltán vált kedveltté az egriek és a turisták körében egyaránt.

Tulajdonosként, üzletvezetőjeként és a konyha irányítójaként elkötelezettséget vállaltam, hogy mindig kiváló minőségű nyersanyagokat használjunk, amelyeket olyan megbízható beszállítóktól, gazdáktól vásárolunk, akik a minőséget és állandóságot hosszú távon képesek biztosítani. Mi a hagyományos vendéglátást választottuk főprofilként, melynek lényege az a la carte (étlap szerinti) étkezés, mely étlapon szereplő fogásokat klasszikusnak mondható konyhatechnológiai eljárásokkal készítünk el.

Forst-HázÉtlapunk egy évben kétszer változik, valamint minden hónapban épp az aktuális hónaphoz igazodó extra étlappal gazdagítjuk kínálatunkat. Széles ételkínálatunk mellé kiváló kávétermékeket ajánlunk, melyhez alapanyagul a BRISTOT kiváló minőségű olasz pörkölésű kávétermékeire esett a választás.

Látogassanak el hozzánk, mindenkit szeretettel várunk a Forst-Ház Étterem és Kávézóban

Darvas Roland
Tulajdonos - Üzletvezető        

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.