Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Hotel Eger & Park****

A Hotel Eger & Park**** egy szállodaként, két különböző stílusban kínál szállás lehetőséget a városi pihenésre, az egri programokra, wellness hétvégére vagy éppen konferenciára érkező vendégek számára.

 

  • Írta: egriprogramok.hu
  • Kategória: Hotel****

Hotel Ködmön - Eger

Hotel Ködmön - EgerMagyarország harmadik leglátogatottabb városa Eger. Egerről azt szokták mondani, hogy ide többször is ellátogat a vendég.

Először tizenévesen jön, amikor történelmi tanulmányai során a hősiességről és a hazaszeretetről tanul az egri várvédők kapcsán.

Másodszor már ifjúként jön párjával, hogy megcsodálja a barokk épületeket, élvezze a romantikát és természetesen megkóstolja a kiváló egri borokat.

Idősebb korban a gyógyvizeink adhatnak felüdülést.

Exkluzív belső terek, luxuskivitelű szobák , elegáns étterem várja Önt Egerben a Szépasszonyvölgyben épült Hotel Ködmön Wellness szállodában. Érezze jól magát a négycsillagos kényelemben, vegye igénybe a szolgáltatások széles körét, használja a modern technikát és élvezze a személyre szóló kiszolgálást.

Ebben a szállodában ötvöződik a hagyományos európai vendéglátás a mai igények figyelembevételével.

Minden vendégünk számára – akár pihenni, akár dolgozni érkezik a városba -, ideális és kényelmes szálláshelyet biztosítunk.

www.hotelkodmon.hu

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.