Frissítve: 2017 Nov 17. 08:09
A+ A A-

Eger Advent 2017 – Több mint egy ünnep

Az advent, az ünnepvárás az év egyik legszebb időszaka Egerben is. Tavaly óta azonban a hevesi megyeszékhelyen ez Eger Advent néven ünneppé, társasági eseménnyé és egy tartalmas – és Városmarketing Gyémánt Díjjal kitüntetett - programsorozattá vált, amely az egész országból vonzza az érdeklődőket.

Egri Kamaraopera Fesztivál

Az ötödik születésnapját tölti az Egri Kamaraopera Fesztivál, mely idén az opera műfajon belül az új utakat kereső, mégis közönsötégbarát produkciókat vonultat fel. A most következő hétvégén, azaz november 10-12. között megrendezésre kerülő eseménysorozat a „Kapcsolatok“ címet kapta. Több vígoperát is műsorra tűztek a szervezők és a produkciók a legtöbb esetben más városból érkeznek Egerbe. Csak erre a hétvégére. És nincs ismétlés!

Nívós koreográfiák, évforduló és külföldi fellépők az Egri Stúdiószínházi Táncfesztiválon

Ezúttal is a hazai kortárs táncművészet legjavából merít, ám idén több külföldi produkcióval gazdagodik az Egri Stúdiószínházi Táncfesztivál - jelentette be az eseményt és a házigazda Gárdonyi Géza Színház új évadának első bemutatóját beharangozó szerdai sajtótájékoztatón a teátrum tánctagozata, a GGTánc Eger vezetője.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.