Frissítve: 2017 Jun 28. 16:41
A+ A A-

Egri Bikavér Ünnep 2017-ben is

Már hungarikumként ünnepelhetjük az Egri Bikavért a hevesi megyeszékhely legnagyobb borgasztronómiai fesztiválján. A XXI. Egri Bikavér Ünnepen több tucat borászat, több mint százféle bor, kiváló ételek és sok-sok ingyenes program várja a vendégeket.

Az ördög és a Balek Egerben

Az Agria Nyári Játékok keretében, Egerben a Líceum udvarán 2017. június 30-án pénteken (esőnap július 3.) 21 órakor Az ördög nem alszik (főszereplők: Benkóczy Zoltán, Straub Dezső, Oszter Alexandra, Beleznay Endre, Fogarassy Bernadett) és július 12-én szerdán (esőnap 13.) 21 órakor A Balek (főszereplők: Beleznay Endre, Fogarassy Bernadett, Csegeri Attila, Cseke Katinka, Harsányi Gábor) kerül színre a Pesti Művész Színház előadásában. 

Mezítláb a parkban! Kezdődik a VII. Egri Érsekkerti Nyári Játékok

Hetedik alkalommal rendezik meg július 14. és augusztus 19. között az Egri Érsekkerti Nyári Játékokat, melyen 32 felnőtt- és 36 gyermekelőadásra várják az Eger és környékén élő színházrajongókat, valamint az ide látogató turistákat. A programhoz kapcsolódóan augusztus 7-14. között az VI. Egri Nemzetközi Alkotó- és Művésztelep keretein belül 16 rangos hazai és külföldi alkotót is vendégül lát Eger, akik nem csak nyílt nappal, de egy különleges performansszal is készülnek.

Rúzsa Magdi, Hooligans, ExperiDance - Izgalmas nyári programok a Márai szabadtéri színpadán

Bár az egri Szépasszony-völgybe elsősorban a gasztronómiai élvezetek miatt látogatnak ki a helybeliek és a városba érkező turisták, idén nyáron az izgalmas, sokszínű események miatt is érdemes lesz felkeresni a Márai szabadtéri színpadát – derült ki abból a sajtótájékoztatóból, amelyet Antal Anett, a Média Eger Nonprofit Kft. ügyvezetője tartott az elkövetkező hónapok programkínálatáról.

38. Kaláka Fesztivál - 2017. június 29 –július 2.

Szörényi Levente és a Vujicsics együttes, a Budapest Bár, Petruska András, a Dresch Quartet, Ferenczi György és a Rackajam, Csík János Esszencia zenekarával, a Fonó együttes, a Makám, az egri Kerekes Band és természetesen a Kaláka – csak néhány előadó a 38. Kaláka Fesztivál fellépői közül. Kiállítások, családi programok az idén 40 éves Bükki Nemzeti Park jubileuma alkalmából. Koncertek a 200 éve született Arany János tiszteletére. Mindez Egerben és a csodálatos Bükkben.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.