Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Dalpremier: The Wallkids – A világ most a legszebb

A punk-rock fenegyerekek az új évben sem tétlenkednek. Tavalyi évüket sikeresen zárták a fiúk, hiszen elkészült bemutatkozó klipjük Örökké, nem nyerhetsz címmel, szerepeltek több TV-interjúban, többek között az M2-n az Én vagyok itt című műsorban, valamint a Petőfi rádió tavaly három számukat is bemutatta egy-egy interjú keretében. Ráadásul a Budaörsi rádióban az Erről ennyit! című daluk a top 40-es listán a nyolcadik helyig jutott.

Ezt az évet is gyorsan kezdik, nem múlatják az időt. Elkészült első akusztikus daluk: a Világ most a legszebb. Elsőre szerelmes dalnak tűnik, pedig nem az, legalábbis nem a klasszikus értelemben. A dal arról az erős kötődésről szól, amit érezhetünk egy barát, egy családtag, vagy épp egy szerelmünk iránt, de épp lehet ragaszkodás egy helyhez, vagy egy emlékhez is. A dal a jó és rossz napok egymásutánjáról, nagy szerelmek elmúlásáról, és születéséről, de baráti összetartozásról is szól.

A rádióknak most még nem ezt a számot küldik, hanem egy régi, vidám punkos dalt, a Csak egy érzés-t.

"Ez a dal már nagyon érlelődött, tavaly is majdnem útjára bocsájtottuk, de mégis elcsúszott, így most, 2018 januárjában jött el az ideje" - mondta Gibbon, a zenekar énekese. Klipet is terveznek idén, de még nem tudni melyik dalról, és azt sem, hogy mikor. Van egy új szerzemény is, melynek címe Az elveszett dal, és tavasszal stúdióba kerül.

Lassan elkészül a 10 számos nagylemezük is, ami őssszel már elérhető lesz az online platformokon.

Hangerőt fel:

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.