Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

Bemutató a Gárdonyi Géza Színházban - A csodatükör zenés mesejáték

Újabb mesejáték várja a legkisebbeket Egerben. Blaskó-Saárossy Zsófia - Nagy Zoltán: A csodatükör című zenés mesejátéka a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciójaként Baráth Zoltán rendezésében február 7-én kerül színpadra.

A csodatükör
 

Újabb mesejáték várja a legkisebbeket Egerben. Miben rejlik a valódi szépség? Képesek vagyunk-e meglátni a látszat mögött az igazi valóságot, vagy a felszín elrejti szemünk elől azt, ami igazán lényeges? Délceg, Kopac király egyetlen fia elindul, hogy megkérje Kevély király három lánya közül egyikük kezét, miközben a királyfit Anni, egy szegény sorsú kislány tiszta szívéből szereti. A kérdés, hogy Délceg végül felismeri-e Anniban igazi mátkáját. Talán az is kiderül, hogy az igazi csoda bennünk van. S legfőképpen tetteink tükrözik igazán mindazt, ami bensőnkben rejlik.

Blaskó-Saárossy Zsófia - Nagy Zoltán: A csodatükör című zenés mesejátéka a Gárdonyi Géza Színház és a Babszem Jankó Gyermekszínház koprodukciójaként Baráth Zoltán rendezésében február 7-én, szerdán 15 órakor kerül színpadra.

A fotókat Gál Gábor készítette.
 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.