Frissítve: 2017 Mar 30. 06:37
A+ A A-

Az irodalomtól a gyerekprogramokig - Csütörtök

Csütörtökön 16 órától a Bródy Sándor Könyvtárban Irodalomról, Nyelvről – Korszerűen: hitelesség, hatás, meggyőzési szándék címmel tart előadást Dr. Hulyák-Tomesz Tímea EKE főiskolai docens. A RÉVben szintén 16 órától fogadóórát tartanak, a Felsővárosi Fiókkönyvtárban 17 órától várják az óvodás, kisiskolás gyerekeket mesés, kézműves foglalkozásra. 

Akupunktúra, mérkőzések, Kultúrszalon és még Feröer-szigetek is - ezt hozza a szerda

A szerdát csudajó előadások tarkítják, így a Sokszínű egészségmegőrzés előadássorozat a Líceumban, ahol az Akupunktúráról lesz szó 17 órától a Tittel Pál Könyvtárban. Az Egri Világjáró Klubbal a Feröer Szigetekre utazhattok 19 órától, a Kultúrszalonban az eredetiség lesz a téma Ragályi Elemér operatőr és Márton András a Kft együttes dobosának szemszögéből.

Színházi világnap és megemlékezés HÉTFŐN

Különleges visszaemlékezéssel és felolvasóesttel ünnepli a Színházi világnapot a Gárdonyi Géza Színház 17 órától, előtte pedig a 110 éve született Apor Elemérre emlékeznek meg a Bródy Sándor Könyvtárban.

Hazajáró közönségtalálkozó és portréfilmvetítés - laza KEDD

Kedden Egerbe látogat Kenyeres Oszkár és Jakab Sándor és magukkal hozzák a Kárpát-medence élményeit. A közönségtalálkozót 15 órától tartják a Bródy Sándor Könyvtárban.  A Bartakovicsban Somogyvári Rudolf Zajti Ferencről készült portréfilmjét nézhetitek meg 18 órától.  

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.