Frissítve: 2017 Feb 24. 11:47
A+ A A-

Koncertek a BRDWY-ben

Minden hétre jut egy-egy jó élő koncert egészen májusig, jön Szabó Balázs és Bandája, Halott Pénz, Kowa, Péterfy Bori, a 30Y vagy éppen a Supernem és Ganxsta Zolee és a Kartel is. Például.

Kultúrszalon, kötetbemutató, vízilabda - egy jó kis szerda

A szerdai tizenegynéhány program közül kiemelnénk a Borkultúra kettős tükörben könyvbemutatót (Líceum könyvtár, 17:00), a Kultúrszalont Háy Jánossal és Beck Zoltánnal (Agria Park, 19:00), Dr. Bajnok Dániel Hazafiság és hazaárulás az ókori Athénban c. előadását (Bródy könyvtár, 17:00) és az Eger - Vasas vízilabda rangadót.

Argentin koncert, könyvbemutató, Bartók maraton - Csütörtök

Csütörtökön frissül a moziműsor, éljen, éljen! Sipos Erzsébet József Attila játékai című könyvét a Bródy könyvtárban mutatják be. Sylvia Leidemann művészeti vezetővel érkezik Egerbe egy argentin együttes, a 18 órakor kezdődő koncertre a belépés ingyenes (Líceum, Estreházy Pál Zeneterem). A Bartók maraton helyszíne a zenesuli.

Sokszínű egészségmegőrzéstől a szerhasználatig - Kedd

Kedden az egyetem szállítja a programokat. A Sokszínű egészségmegőrzés előadássorozatban ezúttal a mindennapi gyógytornáról lesz szó. Szintén ötkor kezdődik Fiáth Titanilla Szerhasználat és börtön című előadása, helyszín a B épület. A belépés mindkét helyre ingyenes.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.