Frissítve: 2017 Mar 23. 18:26
A+ A A-

Egri Csillag Weekend 2017

Idén is a Dobó téren lesz megtartva az Egri Csillag Weekend, ahol egri borászatok kínálják legújabb évjáratú Egri Csillagjukat. Ja, és ingyenes! Itt a zenei-, bor- és ételkínálat! Időpont: 2017. április 28. -  május 1.

A mellrák pszichológiai hátterétől a kézilabda meccsig - Szerda

Szerdán kezdődik az Internet fiesta sorozat Egerben és Gyöngyösön is, ami az internet kultúra népszerűsítéséről szól. A napi esemény közül kiemelnénk az Eger SBS Eszterházy – Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabda bajnoki mérkőzést, a mellrák pszichológiai hátteréről és a reformációról szóló előadást, valamint a különleges kémiai kísérletek bemutatóját is.

Tari Annamária előadásától Ganxsta Zolee és a Kartel koncertig - Péntekre vele

Pénteken az Egri Várba érdemes majd elmenni napközben, 10 és 16 óra között várják a múzeumbarátokat egy játékos időutazásra a végvárak korába! Ingyenes! A Lélekfitnesz előadássorozatban Tari Annamária Az online élet hatása a párkapcsolatokra címmel tart előadást a Forrás ifjúsági házban, kezdés 18:00 órakor. A Ganxsta Zolee és a Kartel koncert a Brdwy-ben 21 óra után kezdődik, előzenekar a Junkie Jack Flash.

Sport, koncert, hastánc, előadás, lélekfitnesz - Heti előzetes

A héten hazai pályán játszik a női- és férfi kézilabda csapatunk, és hosszú idő után a ZF-Eger is vízbe csobban a Bitskeyben. Tari Annamária előadása, Halott Pénz és Ganxsta Zolee és a Kartel koncert, barlangkutatás, hastánc est és erdei vonatozás szerepel heti ajánlónkban.

Frissülő moziműsortól a barlangkutatásig - Csütörtök

Csütörtökön frissül a moziműsor éljen! A központi könyvtár, azon belül is a Tini zug sorozat vendége Estefán Bálint, a Líceum Paletta főszerkesztője, Grósz Petra, a Líceum Paletta újságírója és Pócsik Attila, a Heves Megyei Hírlap újságírója lesz délután. Téma az újságírás természetesen. Folytatódik az Egri Zöld Kör előadássorozat a Líceumban (Tittel Pál Könyvtár), Regős József a barlangkutatásról mesél sok-sok érdekességet.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.