Frissítve: 2017 May 22. 14:22
A+ A A-

Ezer Lámpás Éjszakája, világjárás és gyereknap - Heti ajánló

A hét folyamán számos érdekes előadás ad alkalmat az ismereteink bővítésére. Május utolsó hétvégéje lévén tele van a város jobbnál-jobb gyerekprogramokkal, a részletekért érdemes elolvasni cikkünket, ahol megtaláljátok a legfontosabb információkat. Először rendezik meg városunkban az Ezer Lámpás Éjszakáját a Dobó téren. Az eltűnt gyermekek világnapjához kapcsolódva vasárnap este 4 ingyenes koncerten vehettek részt. 

Batyus szurkoló bulitól a lemezbemutató koncertig - péntek

Pénteken a Margaret Island lemezbemutató koncertje 20 órától kezdődik a Forrásban. A Szépasszony völgyben különleges esti sétát tehettek a Fülemülék éjszakáján. Maminbabázás, Alma-fa Anyakör a Születés Hetének pénteki programja. Ezalatt a Kemény Ferenc Sportcsarnokban batyus bulit és közös szurkolást szerveznek a klubvezetők, majd a hazatérő csapat tagjaival folytatódik az ünneplés. 

Gyereknap Egerben

Eljött május utolsó vasárnapja, minden gyerkőc és felnőtt legnagyobb örömére. Az Érsekkertben, az Agria Parkban, a strandon és a Dobó téren is lesznek programok.

Nosztalgia majális, diéta, Aviva és EgerTech meetup - csütörtök

Csütörtökön klubfoglalkozás a Közelbaba Egyesülettel, az Új Nemzedékek Terén a diétázás és bizonyos ételek intoleranciájáról beszélgetnek, az Összhang Egyesületének székhelyén pedig az Aviva Módszerrel ismerkedhettek meg. A Mátyus Tanyán Gyermeknapi Nosztalgia Majálist szerveznek szabadtéri játékokkal, lovaglással, kézműves foglalkozásokkal.

Sport, előadások, gyerekprogramok és vásár a hétvégére

Szombaton zajlik a  Bosch Mesterek Tornája és Demó Kupa a sportcsarnokban, az Érsekkertben pedig Jótékonysági futást szervez az Opál Alapítvány. A Születés hetének záróeseménye 17:00 órakor kezdődik. Vasárnap újra Országos Régiségvásár a Domus parkolótól a Bazilikáig. A Családi sárkánynap 10-től kezdődik a Templom Galériában és előterében.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.