Frissítve: 2017 Jun 28. 16:41
A+ A A-

Hangverseny, kiállításmegnyitó és további finomságok csütörtökre

Csütörtökön kezdetét veszi a Barokk Fesztivál és egészen vasárnapig tart. A Nyitóhangversenyt 19:00 órától hallgathatjátok meg a Bélapátfalvi Ciszterci Apátságban. További koncertekről és a műsorról itt tájékozódhattok. A Vitkovics Alkotóházban megnyitják a 40 nap 40 kép című kiállítást, melyhez Utazó alkotónap is kapcsolódik.

Zenés Parádé, Tüzes szombat és Múzeumok Éjszakája - hétvége testközelből

Most már tényleg itt a Múzeumok Éjszakája, de Tüzes szombat, Zenés Parádé és utcabál is lesz. Amilyen gyorsan robban be a hétköznapjainkba a színes hétvége, általában olyan gyorsan tűnik el. Hivatásunk és feladatunk eseményekkel, programokkal ezt a röpke pár napot egy kicsit is felejthetetlenebbé tenni. Itt a június 24-25-i hétvége ajánlója. 

Koncert a pavilonnál, nótaest és színház keddre

Kedden újra nyáresti koncertet hallgathattok a Zenepavilonnál, jön a Superstation és zenél egy nagyot. A nótás kedvűeket Budai Beatrix varázsolja el a Vitkovics Alkotóház udvarán. Az Agria Nyári Játékok keretében a Békéscsabai Jókai Színház bemutatja a Monte Cristo Grófját a Líceum udvarban.

Slágerszóró, koncertek, utcabál és Szent Iván éj péntekre

A péntek jobbnál jobb koncerteket rejt magába. 21:00 órától a Gonda-Báder show felejthetetlen élményt ígér a Slágerszóróval: neves előadók a Minaret Kamarazenekar kíséretével. A Kis Dobó téren Frank Sinatra dallamok csendülnek fel, a Valida Szultánában Jü koncertezik, a Zenepavilonnál pedig a JaJa zenél. 

Kaláka Fesztivál, színház és koncertek június utolsó hetére

Igazi nyáresti hangulat várható a héten kétszer is a Kis Dobó téren: Edith Piaf est és Strauss dallamok pénteken és vasárnap. Ezen kívül újabb fesztiválok kezdődnek, az Agria Nyári Játékok keretében is szuper előadásokat mutatnak be a Líceum udvarán. Hooligans koncertezik a Máraiban, Superstation játszik a Zenepavilonnál - ez is egy jó hét lesz!

Fergetegestől a gyermekprogramokig - menü csütörtökre

A csütörtök gyermekprogramokkal lép színre, délután 17:00 órától a beszélgetésre várnak a Központi Könyvtárban, melynek címe Bor az irodalomban és a zenében. Az Experidance csapata a Fergeteges című előadásukat hozzák Egerbe, a Márai Központba. A Sissi legendás szerelméről szóló zenés-táncos műsort 20:30-tól tekinthetitek meg.  

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.