Sun20150125

Utoljára frissítve:02:40:21

Koncertektől a lovas fesztiválig - heti programelőzetes

  • PDF
IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Újabb hét, újabb programok. :) Lovas fesztivál, hastánc fesztivál, egri leánykák éjszakája, közlekedésbiztonsági vetélkedő és sok más jó program vár rátok a hétvégén. De előtte még jó pár nap lefolyik az Eger patakon, mindjárt jönnek is a részletek. Előtte álljon itt a hét eleji ajánló koncertekkel és egri sétával. Katt a részletekért:

XI_Egri_Hastancfesztival_plakat Szerdán megnyitják Sülyi Diána Talán halva születtem én elnevezésű kiállítását a kis Zsinagóga Galériában. 18 órakor az Adáshiba Színjátszó Csoport lép fel a Zenepavilonnál, indul a limbó-hintó. Előtte nézzétek meg a Nyitott kertet a Green Park Panzióban, utána pedig elmehettek a Mona Marie mosolya című zenés vígjátékot a Líceum udvarán.

Csütörtökön frissül a moziműsor szokás szerint. Idén is van fáklyás kazamatavezetés az egri várban, 20 és 21 órakor indulnak a séták. Pénteken és szombaton is. A III. Érsekkerti Játékokon a Tanulmány a nőkről című előadást nézhetitek meg 20.30-kor. Vasárnapig minden nap lesz előadás.

Pénteken elkezdődik a Lipicai Lovasfesztivál Szilvásváradon, az első nap díjhatásra kerül sor. A strandon járva lapozgassatok napozás közben, mert az jó. Kiváló program még a VI. Egri Leánykák Éjszakája, aminek helyszíne a Város a város alatt pincerendszer. A borkóstolóval és sajtkóstolóval egybekötött pincelátogatás 18 órától fél óránként indul.

Szombaton 10 órakor kezdődik a XI. Egri Hastáncfesztivál az Egri Várban, nagyon sok fellépő lesz. A Lipicai Lovasfesztivál maratonhajtással, este pedig éjszakai lovas show műsorral folytatódik Szilvásváradon. A Közlekedik a család című közlekedésbiztonsági vetélkedőre is elmehettek 10 órára a rutinpályára (Nagylapos út 2.). Az Agria Nyári Játékok keretében az Ilók és Mihók gyerekelőadást és A fejedelem című történelmi musicalt nézhetitek meg. Előbbit a fagylaltkertben, utóbbit az Egri Várban.

Vasárnap újra országos régiségvásár a Bazilika mögötti területen, ez mindig jó program szokott lenni. A lovasfesztivál harmadik napján akadályhajtás lesz, na és persze ünnepélyes eredményhirdetés is. Esetleg nézzétek meg ekkor az érsekkerti játékok előadását.

Szerencsére nem tudjuk az összes programot felsorolni, kattintsatok a napok linkjére és nézzétek át az események listáját, egyben pedig itt találtok mindent.

Szép hetet és kiváló programokat kíván az Egri programok portál! :)

IWIWSatartlapGoogle bookmarkDel.icio.usTwitterLinkter.huvipstart.huFacebookDiggUrlGuru.huBlogter.huMyspace bookmark

Felhasználási feltételek!

A honlapon található képi, szöveges, videós és audio tartalmak bármilyen célú felhasználása csak a forrás megjelöléssel - webes megjelenés esetén a www.egriprogramok.hu oldalra mutató (kattintható) linkkel - történhet. Minden felhasználást és másolást kéretik jelezni az info@egriprogramok.hu címen.