Frissítve: 2018 Jan 24. 07:12
A+ A A-

Régészet napja, kiállítás, zenebona pénteken

A várban lesz a kétnapos Magyar Régészet Napja című rendezvény, de még egy kiállítást is megnyitnak ott. Csík zenekar koncert, fotóklubok és esti táncos-zenés partyk még az ajánlóban.

A várban lesz a kétnapos Magyar Régészet Napja című rendezvény, de még egy kiállítást is megnyitnak ott. Csík zenekar koncert, fotóklubok és esti táncos-zenés partyk még az ajánlóban.

Itt az eseménynaptárunk további szíves áttekintésre. A májusi moziműsort is megtaláljátok, ahogyan az időszakos kiállításokat is összegyűjtöttük. Heti programelőzetesünk szintén izgalmas.

 Pénteken a Harlekin Bábszínházban Pirosmalac mesét, a Gárdonyi színházban az Annuska vígjátékot játsszák. 

regeszet_napjask

A Kis Zsinagóga Galériában nézzétek meg Egervári Júlia Téves elképzelések című kiállítását. 14-18 óra között. 

A Magyar Régészet Napja alkalmából egy kétnapos programsorozat indul az Egri Várban. Kiállítás látogatás és rendhagyó történelemóra szerepel a pénteki kínálatban. Zórád Ernő, Gárdonyi Géza Egri csillagok képregény alkotójának kiállítását is megnyitják a Gótikus palota időszaki kiállító termében. A köszöntő pontban 15 órakor hangzik majd el.

Mátraszentimrén a Csík zenekar lép fel a 75 éves jubileumát tartó Galya Hotel parkolójában. 

A Horváth Zsigmond Lajos Fotókörben a képmódosító eljárásokról lesz szó, a Heves Megyei Fotóklubban a házi fotópályázatra érkezett képeket értékelik.

Folytatódik a Coffein Nights partysorozat a Ginger Bárban, de péntek esti kocsmaest is lesz a Gödör Kult Klubban. 

zorad_webre3

Éljen a péntek! .) 

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.,  www.facebook.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.