Frissítve: 2018 Jan 23. 07:39
A+ A A-

Exithouse - Éld át a valódi élményt a szabadulós játékok új generációjában!

Izgalom, feszültség, kreativitás, logika, gondolkodás, leleményesség, csapatjáték, ügyesség, rohamosan csökkenő idő, rejtvények, kódok, lakatok, fejtörők, számzárak, szórakozás - ezek várnak rád, ha belépsz az Exithouse észvesztő útvesztőjébe. Éld át azt, amit eddig csak a filmekben láttál.

Izgalom, feszültség, kreativitás, logika, gondolkodás, leleményesség, csapatjáték, ügyesség, rohamosan csökkenő idő, rejtvények, kódok, lakatok, fejtörők, számzárak, szórakozás - ezek várnak rád, ha belépsz az Exithouse észvesztő útvesztőjébe. Éld át azt, amit eddig csak a filmekben láttál.

 

EXITHZKSZb

A mi történetünk azzal kezdődik, hogy jártunk egy ilyen helyen, ami egy pince volt egyszerű berendezéssel, de mégis jól éreztük magunkat. Ezek után azon gondolkoztunk, hogy ez egy remek program és összehozza az embereket, mert ugye csapatban kell végigjátszani, és jó lenne egy ilyen helyet létrehozni Egerben is.

De mivel nem volt, eldöntöttük, hogy csinálunk egyet - a saját stílusunkban. Így született meg az Exithouse, ami egy nagyon látványos és izgalmas tematikájú pálya. Úgyis mondhatnám, hogy nem egy klasszikus szabadulós játék. Már csak azért sem, mert a maga 130 négyzetméterével az ország egyik legnagyobb ilyen pályája, és több mint 6 helyiségen át kell megtalálni a kiutat. Minden helyiség más és más stílusban van berendezve, de mégis passzol az összhatáshoz. Az ügyességi és logikai feladatok nehézsége is emelkedik, ahogy haladunk helyiségről helyiségre. EZ garantálja a különleges élményt, ugyanis itt még ha kijutsz sem biztos, hogy kint vagy.

20141007_172037

A játék maga az internetről már jól ismert „roomescape” játék valóságba átültetett változata, ahol a 2-8 fős csapatoknak  60 perce van, hogy megtalálják a kiutat. Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk ijesztgetéstől, nem is ez a cél. Az élményt és az adrenalint az egyre fogyó idő, a feladatok megoldása, a bezártság érzése adja, az hogy folyamatosan egyik teremből a másikba jutunk. Ezért a csapatok az úgynevezett „Flow” élményt élik át, társítva egy nagyon jó sztorival, ahol Ők a főszereplők. Valamint egy különleges zenei hang hatás is végig kíséri őket.

10715938_457074037765719_1162669103_n

A játék közben persze folyamatosan van lehetőség segítséget kérni walkie talkie-n keresztül a játékmestertől, amit érdemes is igénybe venni, persze nem konkrét megoldást fog adni, csak valamilyen ráutalást. A feladatok alapjában véve nem bonyolultak, hisz logikára, ügyességre, leleményességre és nem utolsósorban csapatmunkára épülnek.

Ideális ha 4-6 fő játszik, mert ekkor a legélvezhetőbb. Mindenki másban jó, másképp jár az agya. Ami valakinek egyértelmű lehet,  az lehet hogy a másikat gondolkodásra készteti. Ezért is remek csapatépítő program.

Nvtelen

Korosztálytól független szórakozás, ugyanis a 14 évesektől kezdve mind a 20-30-as és az érettebb korosztály tagjai is felejthetetlen élménnyel távoztak tőlünk és szívesen ajánlották másnak is az Exithouse-t, mint egyedülálló szórakozási lehetőséget.

Hol vagyunk:

3300 Eger Dr. Hibay Károly utca 8.

Tel.:+36\30\973-7554

Weboldal: www.exithouse.hu

Facebook: https://www.facebook.com/ExitHouseEger

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.