Frissítve: 2018 Jan 23. 07:39
A+ A A-

Koncertek, Borszalon, szilveszteri buli - év végi programajánló

Karácsonykor csomó zenei esemény lesz, le lehet majd táncolni a bejglit. Szilveszterkor buli a Dobó téren, a fő fellépő a Compact Disco lesz, ingyért! Borszalon, újévi koncert, mozi, színház és kézműves vásár még az ajánlóban.

Karácsonykor csomó zenei esemény lesz, le lehet majd táncolni a bejglit. Szilveszterkor buli a Dobó téren, a fő fellépő a Compact Disco lesz, ingyért! Borszalon, újévi koncert, mozi, színház és kézműves vásár még az ajánlóban.

Itt az eseménynaptárunk további szíves áttekintésre. A decemberi moziműsort megtaláljátok, ahogyan az időszakos kiállításokat is összegyűjtöttük.  A jégpálya üzemel majd az ünnepek alatt, de azért nézzétek meg a nyitva tartást.

Az escape-room játékok egri fellegvára, az Exit House az ünnepek között is nyitva lesz a Hibay Károly utcában, próbáljátok ki milyen is egy igazi, 60 perces szabadulós játék. Mi kipróbáltuk és ajánljuk! 

borszalon_2014_1

 Keddre egy program jut, A dzsungel könyvét nézhetitek meg a bábszínházban. Szerda pihi. Csütörtökön viszont már az új pulóverben, nadrágban, cipőben lehet menni Kisnánára a Karácsonyi lélekmelegítőre, ami ingyenes és lesz karácsonyi koncert, máglyagyújtás, bor és tea is. Forrón. Ettől a naptól kezdve vetítik Egerben a Jacky's World című, játékfilmes elemekkel fűszerezett magyar kísérleti dokumentumfilmet. Este hagyományosan Futureculture X-Mas party a Gödör Kult Klubban, ahol hip-hop, dárenbéz és egy kis dubstep vár rátok 1.000 HUF ellenében. 

Pénteken Karácsonyi megemlékezés, vagyis túra a menü a Bükki Vörös Meteor Sportegyesülettel. Chaos in the town címmel a Téveszme, a Petofi, a Have no Clue, a Fall Behind és az East Great Falls koncertezik a Gödörben, beugró 800 HUF.Ha szombat, akkor természetjárás. A Kaptárkő Egyesület az Észak-Bükki túráján 20 km-t tesz meg 971 méteres szintemelkedéssel, nekünk pedig a kalapunk emelkedik meg a teljesítmény láttán. A Bükki Vörös Meteor Sportegyesület a Mészkő tanösvény - Eger útvonalat járja be, míg a Kisbakancsosok Baráti Köre a Nagy-Egedre megy reggel. A színházba vágyók A palacsintást királyt látwhatják a színházban. No még a Téli Kerecsen Kézműves Kirakodóvásárt is idebiggyesztjük, aminek a helyszíne Parádfürdő és egészen keddig tart.

compact

Szilveszteri buli a Dobó téren: Fellép a Compact Disco

A Super 90's Party során fellép a KozmiX (London Bar & Darts Club Eger, Klapka György út 8.), ami egyértelműen az év vége fémpontyja. Beugró elővételben 1 000 Ft., a buli napján 150 %-kal drágább. A Gödör Klub kistermében várnak mindenkit egy sallangmentes, hamisítatlan Popméter-bulira! Szombat és 22:00, a DJ-k pedig: El Balage, BokTM, Norbibacsi, ma-Ugly, Gasztro.

A vasárnapi Zorán koncertre minden jegy elkelt. Punktum! A bábszínházban A dzsungel könyvét, az emberszínházban a Hippolyt, a lakájt (bérletszünet) játsszák.

EXITHZKSZb

Hétfőn, december 29-én rendezik meg 14. Borszalont a Hotel Egerben. Ezúttal a csodálatos gengszter korszakról emlékeznek meg a részt vevők, így (is) illik majd öltözni. Mystery Gang és DJ Bolyki szerepel a zenei vonalon, valamint 25 borász 75 bora a másik oldalon. Belépőjegy árak: 5.000 Ft. elővételben, 6.000 Ft. helyszínen. A Kultúrszalon az Agria Park Vásárterébe tette át székhelyét. Az év utolsó találkozóján Egressy Zoltán író, Rostás Bea szobrászművész és az Ágoston Kártett beszélget majd 19 órától.

Kedd: kézműves vásár Parádfürdőn, A dzsungel könyve a bábszínházban és a Bál a Savoyban előadás a Gárdonyiban. 

December 31-én, szerdán irány a Dobó tér! Az ingyenes szilveszteri buli így alakul: 20.00 - 21.00 Extazis; 21.00 – 22.00 The Griffins (előzenekar); 22.30 – 00.00 Compact Disco; 00.00 – 00.15 Himnusz, tűzijáték; 00.15 – 01.00 DJ Begi. Jó, mi? :) A Gödör Kult Klubban 3 terem és 3 stílus vár rátok, részletek hamarosan. Kárpát Egyesület Eger az év utolsó túrájára invitál titeket Új év a város felett! címmel. Találkozó a Várállomásnál 22:30-kor.

rostasbea_rajzkiallitas

2015. január 1-jén, csütörtökön Újévi Koncert a színházban, kétszer is. A legismertebb operett és Strauss dallamokat hallhatjátok.

Pénteken nyitják meg a könyvtárban Rostás Bea Piros és Magdalena Miocinovic Andric közös rajz-kiállítását. Kezdés 17 órakor, mi biztosan ott leszünk.

Szombat és vasárnap pihi, egyelőre úgy tűnik. 

Boldog karácsonyt és BÚÉK-ot kívánunk!

Az elérhetőségeinket tudjátok:Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges."> Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., www.facebook.com/egriprogramok, www.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.