Frissítve: 2018 Jan 22. 14:00
A+ A A-

Kiállításmegnyitótól a friss moziműsorig - csütörtöki ajánló

Az év első ajánlójában olvashattok kiállításokról és egy megnyitóról, színházi előadásokról, testmozgáshoz kapcsolódó programokról, olasz nyelvi- és egyéb klubfoglalkozásról. A cikk végén pedig a friss moziműsorról is szólunk.

Az év első ajánlójában olvashattok kiállításokról és egy megnyitóról, színházi előadásokról, testmozgáshoz kapcsolódó programokról, olasz nyelvi- és egyéb klubfoglalkozásról. A cikk végén pedig a friss moziműsorról is szólunk.

Itt az eseménynaptárunk további szíves áttekintésre. A januári moziműsort megtaláljátok, ahogyan az időszakos kiállításokat is összegyűjtöttük. 

2015_Blaptfalvi_fotklub_killtsa A csütörtöki nap sem múlhat el korizás nélkül, a műjégpálya reggel nyolctól este nyolcig van nyitva az Érsekkertben. Az Egészségmegőrző torna klubot szívvel ajánljuk, 10 óra, Liszi.

Ha választottatok gyermek, ifjúsági és felnőtt alkotó műhelyet vagy klubot magatoknak az EKMK kínálatából, akkor nézzétek meg az Egri hősök című kiállítást a Dobó téren (a vízibicikli úton), vagy éppenséggel Rostás Bea tárlatát a könyvtárban. De ha nem választotok, akkor is megnézhetitek... 

Délután A dzsungel könyvét játsszák a bábszínházban, lesz olasz nyelvi klub haladóknak az Ifi Pontban, valamint Japán-Eger Kultúr Klub a Lisziben.

Tovább az úton címmel nyílik meg a bélapátfalvai Vidróczki Fotókör kiállítása a Bartakovics közösségi házban, egy nappal előrébb hozták az időpontot. 17 órakor Ferencz Péter, Bélapátfalva város polgármestere mond köszöntőt.

A Légy jó mindhalálig című musicalt pénteken mutatják be a Gárdonyi színházban, de a szerencsések, vagyis a Madách bérletesek már megnézhetik 18 órakor a darabot. A Jászai Mari monodráma 19 órakor kezdődik a Stúdiószínpadon, punktum!

Végül jöjjön a friss moziműsor. Az Agria Moziban január 8-14. között az Asterix - Az istenek otthona, a Hős6os, a Büszkeség és bányászélet, az Elrabolva 3., a Hobbit - Az öt sereg csatája, valamint a Zűrös olasz meló című filmeket vetítik ki a vászonra. Közben az Uránia Moziban a Barbie: A szuperhős hercegnő, a Hős6os és az Elrabolva 3. megyen minden nap. Az Illés György Teremben egy feliratos, francia-svájci-német filmdrámát nézhettek meg 124 percben, ez a Sils Mária felhői címet viseli.

Éljen a csütörtök! :)

Az elérhetőségeinket tudjátok:Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges."> Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., www.facebook.com/egriprogramok, www.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.