Frissítve: 2018 Jan 22. 14:00
A+ A A-

Programajánló hétfő-szerda (2010. május 10-12.)

Programajánló hétfő-szerda (2010. május 10-12.)

 

Rövid áttekintés a hét eleji programokról. A választék nem nagy, a hétfő ki is marad. Vagy nem? Ám lesz Udvarbál a Bíborosban, félévzáró HÖK-buli az Egálban, egy-egy előadás a nemdohányzók védelméről valamint a Pünkösdről. Minden a tovább mögött.

Harsányi Judit: Vágyaink RitmusaMint említettem a hétfő nem az igazi. Bár tudom ajánlani a mozikat, vagy az időszakos és állandó kiállításokat.

A hét második és harmadik napján, vagyis kedden és szerdán is megtekinthető a Süsü, a sárkány színdarab a bábszínházban (11 és 10 órától).

Két kiváló előadás is meghallgatható a hét elején. A nemdohányzók védelméről és jogairól az ÁNTSZ egri kirendeltségének jogásza, Dr. Török Tamás tart előadást, valamint ingyenes szolgáltatásként CO és vérnyomásmérés is lesz. Szervező a Magyar Rákellenes Liga, helyszín a Bartakovics Béla Közösségi Ház. Az Egri Egészség- és Környezetvédő Egyesület szervezésében Patkós Attila mesél a Pünkösdi évkör üzenetéről szintén a BABÉK-ban.

A Gárdonyi Géza Színház tánctagozata a Requiemmel jelentkezik kedden (táncbérlet), szerdán a Csörgess meg látható a színpadon és a nézőtéren (bérletszünet).

Ajánlómat zenei eseményekkel zárom. A La Islában latin party szokás szerint, az Egál Cult Klubban félévzáró HÖK-buli Ed Philips Elvis Presley show és táncparti keretében. A nap és talán a hét zenei eseményét a Bíboros söröző szolgáltatja, ugyanis szerveznek nekünk egy Udvarbáltot. Fellép az Intim Torna Illegál, majd hajnal háromig Dj Ádám D szolgáltatja a talp alá valót.

Jó szórakozást mindenkinek!

Bookmark and Share

Udvarbál a Bíborosban

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.