Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Az Uránia Mozi egy évre az Agria Parkba költözik

Megújul hazánk egyik legrégebbi, ma is moziként funkcionáló filmszínháza, az egri Uránia Mozi. Eger Önkormányzata régóta tervezi a tulajdonában álló Széchenyi utcai, műemléki jellegű épület energetikai, gépészeti és hőtechnikai felújítását, ehhez a forrás a Területi Operatív Programban Eger számára elkülönített összegből biztosítható.

Az igen időszerű és összetett beruházás az épület jellege és kora miatt hosszas előkészületet igényel, így a mozi zavartalan működtetése és a nézőközönség magas színvonalú kiszolgálása érdekében az Uránia vetítéseit is az Agria Film Kft. másik telephelyére, az Agria Park bevásárlóközpontba irányítjuk át. Ezen a telephelyen három vetítőterem áll rendelkezésre és tárgyalások folynak a bevásárlóközponttal annak érdekében, hogy az átmeneti időszakban is az eddig megszokott, széleskörű szolgáltatás várja a mozi vendégeit.


Fotó: www.egermozi.hu

Az Uránia Moziban így január 11-től várhatóan egy évig nem lesznek vetítések, ám a felújítást követően az épület továbbra is moziként szolgálja majd az egri közönséget.

Kérjük a filmkedvelő közönséget, hogy a továbbiakról tájékozódjon az egermozi.hu oldalon, a facebook.com/egermozi oldalon, valamint a Cinema Agria Mozi (Agria Park - Törvényház út 4.) pénztáraiban.

Címkék mozi hírek

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.