Frissítve: 2018 Jan 24. 07:12
A+ A A-

A Lajtha néptáncegyüttes műsorától az újévi koncertig - Hétvégi ajánló

A 40 éves Lajtha László Néptáncegyüttes jubileumi műsora, Ortodox Karácsony, korizás, vízilabda meccs, újévi hangverseny és túra is szerepel a hétvégi ajánlóban.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Próbáljátok ki az Exithouse három játékpályáját! Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

 Mindkét nap mehettek korizni a Felsővárosba a jégpályára, hajrá! 

Szombaton 8:50-kor indul az Egészség séta a Bükki Vörös Meteor Sportegyesület szervezésében. A ZF-Eger-EKE - UVSE OB I. női vízilabda mérkőzés 12 órakor kezdődik a Bitskey Aladár Uszodában. Az Ortodox Karácsony a Forrás Gyermek és Ifjúsági Házban lesz 15 órától. Este a Hamletet nézhetitek meg a színházban. 

Vasárnap a Bükk szirtjeit mászhatjátok meg egy jó kis természetjárás keretében. A hétvége egyik legjobb eseménye a "Nem úgy van most, mint volt régen" címmel a 40 éves Lajtha László Néptáncegyüttes jubileumi műsora, ami a Gárdonyi színházban lesz 18 órakor: Kiállítással és gálaműsorral ünnepli fennállásának 40. évfordulóját a Príma Primissima díjas és Nívódíjas egri táncegyüttes. Az előadáson a legsikeresebb koreográfiákból láthattok ízelítőt régi és jelenlegi tagok tolmácsolásában, illetve bemutatkozik az ifjú nemzedék is. Az év első hangversenyét a Váci Szimfonikus Zenekar adja, Farkas Pál vezényletével - Gyöngyösön.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.