Frissítve: 2018 Jan 23. 07:39
A+ A A-

Zolbert koncert, boros-toros, vízilabda rangadó - Heti előzetes

Jól indul a hét, hiszen Bálint napon mutatja be legújabb lemezét Zolbert. A vízilabda BL-ben érkezik a Barcelonita, a kézi bajnokságban pedig a Budakalász lesz az ellenfél. A hét tartogat még Egerszalóki Boros-torost, Konok Péter könyvbemutatót, világjárást, Pilát Gábor előadást és régiségvásárt is.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Próbáljátok ki az Exithouse három játékpályáját! Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

  Hétfőn a Kálvin Házban az Elfolytott sikoly c. előadásra kerül sor, punktum.

Kedden viszont irány a Forrás ifjúsági ház, ahol a smooth jazz műfaj hazai nagykövete, Zolbert az "Inside out" lemezét mutatja be. Beugró csak 1.200 Ft., amihez egy pohár bor is jár. Mi ott leszünk! 

Szerdán érdemes elmenni Pilát Gábor előadására a Líceumba, aki a párkapcsolatok végzetes buktatóiról beszél majd este hatkor. A belépés ingyenes! Kájel Árpád barátunk a Tátráról mesél sok érdekességet a 19 órakor kezdődő Egri Világjáró Klubban (Bartakovics közösségi ház).

Csütörtökön frissül a moziműsor, ez mindig fix ezen a napon. Egri Zöld Kör előadássorozatban ezúttal az inváziós növényekről lesz szó (Líceum, 17.30). A Bródy5 Klubban Konok Péter mutatja be legújabb könyvét. 

Péntekre még keresünk valamit, addig is ajánljuk a Tudományos Játszóházat a Varázstoronyban, és a Wass Albert Maraton Ostoroson.

Szombatról négy egri programot emelnék ki. Ismert egriek más szerepben zenés show a Bartakovicsban, Eger SBS Eszterházy – CYEB Budakalász férfi kézilabda bajnoki mérkőzés a körcsarnokban, ZF-Eger - Barcelonita BL vízilabda meccs a fedett usziban, és Hungarocell koncert a Vén Bagolyban.

Az Egerszalóki Boros-toros minden évben az egyik legjobb esemény: Ismerjétek meg a hagyományos disznóvágás fortélyait. Vegyetek részt a disznó feldolgozásában, a hurka és kolbásztöltésben, az ebéd elkészítésében. Napközben túrázzatok akár kurtán vagy csülköt koptatva. Majd mulassatok az élőzenés Toros Bálon hajnalig.

Vasárnap újra régiségvásár a Bazilika mögötti téren. Bükki túra, A három kismalac bábelőadás és Tudományos Játszóház jut még erre a napra.

A programok listája még bővülni fog, minden más infóval pedig a napi ajánlókban jelentezünk.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.