Frissítve: 2018 Jan 22. 14:00
A+ A A-

Kézi- és vízilabda, koncert és zenés show a hétvégén

Boros-torost, ismert egriek fellépését, kézilabda meccset és vízilabda rangadót, Hungarocell koncertet, régiségvásárt, (báb)színházat és túrát is tartogat a szombat és vasárnap.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Próbáljátok ki az Exithouse három játékpályáját! Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

Szombatról négy egri programot emelnénk ki. Ismert egriek más szerepben zenés show a Bartakovicsban, Eger SBS Eszterházy – CYEB Budakalász férfi kézilabda bajnoki mérkőzés a körcsarnokban, ZF-Eger - Barcelonita BL vízilabda meccs a fedett usziban, és Hungarocell koncert a Vén Bagolyban.

Az Egerszalóki Boros-toros minden évben az egyik legjobb esemény: Ismerjétek meg a hagyományos disznóvágás fortélyait. Vegyetek részt a disznó feldolgozásában, a hurka és kolbásztöltésben, az ebéd elkészítésében. Napközben túrázzatok akár kurtán vagy csülköt koptatva. Majd mulassatok az élőzenés Toros Bálon hajnalig.

Vasárnap újra régiségvásár a Bazilika mögötti téren. Bükki túraA három kismalac bábelőadás és Tudományos Játszóház jut még erre a napra.

És még som más program lesz a hétvégén: ESEMÉNYNAPTÁR

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.