Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Filozófiai Kávéháztól a Pálinka Fesztiválig - Heti előzetes

Hétvégén lesz a 6. Pálinka Fesztivál az Agria Parkban, méghozzá Charlie és Ivan and the Parasol fellépéssel. A hét tartogat Filozófiai Kávéházat, Éles Gábor Trió feat. Tóth Vera és a Kowalsky meg a Vega koncertet, Magyarok Vásárát, borkóstolót, kiállításmegnyitókat és erdei vonatozást is. Például.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Próbáljátok ki az Exithouse három játékpályáját! Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

  Hétfőn tartják az első beszélgetést a Filozófiai Kávéházban, ahova mindenkit szeretettel várnak. Az Artisztban Nemes László és Széplaky Gerda filozófusok, az Eszterházy Károly Egyetem oktatói vezetik a beszélgetést. A Kálvin Házban In memoriam '56 címmel lesz előadás.

A kedd az egyik legtartalmasabb napunk a héten: Folytatódik az Allergia és/vagy intolerancia sorozat az Érsek úti Baba-mama kuckóban, találkozhattok Varró Dániellel a Kepes Intézetben, megnyitják Gál Krisztián grafikusművész kiállítását a Vitkovics Házban, és még Lisztócky László könyvbemutatójára is mehettek.

A szerdai napról kiemelnénk az Egri Világjáró Klub Afganisztánról szóló előadását, az Egri Csillag vs. Könnyű magyar fehérek elnevezésű borkóstolót (Fúzió), valamint a könyvtáras író-olvasó találkozót. Az Egri Jazz Klub vendége ebben a hónapban Éles Gábor Trió feat Tóth Vera, a nőnapi koncert során soult/bluest/jazzt/popzenét hallhattok saját dalokkal és feldolgozásokkal. Jó szórakozást! :)

Csütörtökön frissül a moziműsor, éljen! A Bródy5 Klubban Szabad-e a sajtó Magyarországon? címmel tartanak kerekasztal beszélgetést újságírókkal, Gyöngyösön pedig Nőnapi Operett Gála lesz az Orfeum Vándorszínpad előadásában.

Pénteken kezdődik a kétnapos Pálinka Fesztivál, ami egyben az Agria Park születésnapja is. A pálinkák, sörök, borok és street food ételek mellé 17 órától a Patikadomb zenekar, 19 órakor már CHARLIE nagykoncert a köret. Nyammi! A Kowalsky meg a Vega koncertre (Brdwy) minden jegy elkelt. Az Agria Aut Art - Egri autodidakta képzőművészek tárlata minden évben az egyik legmenőbb dolog a városban, ajánljuk a délután ötkor kezdődő megnyitót.

Szombaton folytatódik a kétnapos Pálinka Fesztivál az Agria Parkban, ami egyben... :) Az ital- és gasztrocsemegék kóstolója közben a Koalabell (17:00) és az IVAN & THE PARAZOL (19:00) fellépését élvezhetitek. A tavaszváró erdei vonatjáratok ezen a napon is elindulnak a Szalajka-völgybe. Sport: Eger SBS Eszterházy – Csurgói KK férfi kézilabda bajnoki mérkőzés 18 órakor a körcsarnokban. Hajrá, fiúk!

A téli szünet után vasárnap újra megrendezik a Magyarok Vásárát az Érsekkertben, hurrá! Mozi, kisbakancsos túra és vonatozás szerepel a napi menüben. Sport: Eszterházy KFSC - Gödi SE női kézilabda mérkőzés az Eszterházy Sportcsarnokban. Hajrá, lányok!

A programok listája még bővülni fog, minden más részlettel a rendszeres ajánlóinkban jelentkezünk.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.