Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

Augusztus 20-i programok Egerben és környékén

Tűzijáték, utcafesztivál, Országzászló avatás, díszünnepség a 2014. augusztus 20-i programok között. De lesz még kertmozi, színházi előadás, na és Eger környékén is tartanak ünnepségeket.

Tűzijáték, utcafesztivál, Országzászló avatás, díszünnepség a 2014. augusztus 20-i programok között. De lesz még kertmozi, színházi előadás, na és Eger környékén is tartanak ünnepségeket.

Itt az eseménynaptárunk további szíves áttekintésre. Az augusztusi moziműsort nálunk megtaláljátok, ahogyan az időszakos kiállításokat is összegyűjtöttük.

  Augusztus 20-án, szerdán az Országzászló avatásával kezdődik el a városi ünnepi sorozat. Pontban tízkor. Dr. Hibay Károly emléktábláját is felavatják még délelőtt, majd 17.30 órakor Ünnepi Szentmise következik a várbeli székesegyház falai között. A Dobó téren térzene vár rátok 18.20-tól, ahol majd a városi díszünnepséget is megtartják ugyanott. 20.30-tól éjfélig utcabál lesz az Eszterházy téren közben pedig 21.00 – 21.20 óráig a Zenés Tűzijátékot élvezhetitek, szintén az Eszterházy téren. A tűzijátékot a Bazilika bejárata előtti aszfaltozott területről lövik fel. MINDEN RÉSZLET ITT.

fazola_fesztival_2014

Fazola fesztivál címmel belvárosi utcafesztivál is lesz Egerben. Helyszín a Kis Zsinagóga és mellette a Fazola utca. Na és az új híd. Gyerekprogramok, slam poetry, koncertek, fényfestés, építészeti séta és még számtalan színes program a menüben. Kezdés 15-16 óra között, a vég éjfélkor jön el. INGYENES.

Elvileg idén is mehettek pezsgős tűzijátékra a várba, de erre még rákérdezünk. Az Egri Kertmoziban a Rómeó és Júlia filmet vetítik, az Érsekkerti Szabadtéri Színpad a Jövőre veled ugyanitt darabot játsszák. Kezdés 20.30-kor.

Ostoroson Szent István napi mise, kenyérszentelés és faültetés a menet, Noszvajon ünnepi istentiszteletet tartanak este, míg Bélapátfalván 14.30-kor kezdődik a városi díszünnepség.

varosi_unnep_egr_2014_augusztus20

Amint jönnek még friss infók, frissítjük a cikket.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges."> Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., www.facebook.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.