Frissítve: 2018 Feb 19. 09:15
A+ A A-

Lemezbemutató koncert, ligakupa döntő és Születés Hete - Heti ajánló

Javában zajlik a Születés Hete, a Hotel Eger&Park is csábító ajánlatokkal kecsegtet. Az Eger SBS Eszterházy - Balmazújváros KK férfi kézilabda Ligakupa Döntő 1. mérkőzésére kedden kerül sor. Szy Katalin a városunkba látogat és sokunk számára érdekes témáról tart előadást. De lesz Gyermeknapi Nosztalgia Majális és Margaret Island lemezbemutató koncert is.

 Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Próbáljátok ki az Exithouse három játékpályáját! Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.


Hétfőn a Forrásban Sárkányos napot tartanak, amelyre várják az óvodás, napközis csoportokat. A Hotel Eger & Parkban a héten a kismamamáknak kedveskednek speciális masszázzsal. A Születés Hete keretein belül a védőnői szolgálat programjába nyerhettek betekintés egész délelőtt. Lesz babamasszázs, kismama torna, szülői szerepre való felkészítő tanfolyam tematikájának ismertetése. 16 órától az Összhang Egyesület székhelyén Bővül a család címmel interaktív beszélgetésre várnak benneteket. 

A kedd egyik legfontosabb eseménye Eger SBS Eszterházy – Balmazújvárosi KK férfi kézilabda Ligakupa DÖNTŐ 1. mérkőzése. A Hotel Eger & Parkban VizesKEDDJ akció van, ami 50% kedvezményt jelent wellness és fitness belépőjegyekre. A Születés Hete szervezésében délelőtt az otthon szülés élményéről, tapasztalatáról beszélgetnek, emellett az Egri Termálfürdőben 10:00 és 14:00 óra között a Haptonómia világát fedezhetitek fel. Délután előadásra és meseterápiás foglalkozásra kerül sor, amely a szülésre való felkészülésben segít. 

Szerda az előadások napja, a Bartakovicsban a gyomor- és bélbetegségekről, az Ifi Pontban az egészséges táplálkozásról és testépítésről osztanak meg fontos információkat. Szy Katalin klinikai szakpszichológus és író a Forrásban tart előadást 18:00 órától Szerelem, szex címmel. A Születés Hete szervezői látogatást szerveznek a Markhot Ferenc Kórház Szülészeti Osztályán, ehhez bejelentkezés szükséges a 36/411-444 számon a 2524-es melléken. 10:00 órától a nagycsaládról beszélgetnek az Új Nemzedék Egri Közösségi Terén, 15:00 órától A mozgás szerepe a gyermek fejlődésében címmel tart előadást Buczkó Anett gyógypedagógus. 17:00 órától Tolnay Katalin segítségével a foganás és nemzés nehezítettségének, a családdá válás akadályozottságának lelki hátterébe pillanthattok be.

Csütörtökön klubfoglalkozás a Közelbaba Egyesülettel, az Új Nemzedékek Terén a diétázás és bizonyos ételek intoleranciájáról beszélgetnek, az Összhang Egyesületének székhelyén pedig az Aviva Módszerrel ismerkedhettek meg. A Mátyus Tanyán Gyermeknapi Nosztalgia Majálist szerveznek szabadtéri játékokkal, lovaglással, kézműves foglalkozásokkal.


Pénteken a Margaret Island lemezbemutató koncertje 20 órától kezdődik a Forrásban. A Szépasszony völgyben különleges esti sétát tehettek a Fülemülék éjszakáján. Maminbabázás, Alma-fa Anyakör a Születés Hetének pénteki programja.

Szombaton Bosch Mesterek Tornája és Demó Kupa a sportcsarnokban az ugrókötelesek szerelmeseinek: kötelezés, akrobatika, látvány és elegancia egy helyen. Szintén az Érsekkertben Jótékonysági futást szervez az Opál Alapítvány 9 órától. A Születés Hete zárónapján Cserháti-Herold Janka tart nagyon fontos előadást termékenységtudatról, ezen kívül Hawaii Lomi-noi masszázsra, illetve szülés-élmény megosztására, hallgatására lesz lehetőségetek. A születés hetének záróeseménye 17:00 órakor kezdődik az Érsekkertben.

Vasárnap újra Országos Régiségvásár a Domus parkolótól a Bazilikáig. A Családi sárkánynap 10-től kezdődik a Templom Galériában és előterében.
 

A programok listája még bővülni fog. Minden más részlettel pedig a napi ajánlókban jelentkezünk!

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.