Frissítve: 2018 Jan 23. 07:39
A+ A A-

Szabadtéri színház, Rúzsa Magdi koncert, gyerekprogramok - Heti előzetes

Kezdődik az Érsekkerti Nyári Játékok, ráadásul egy bemutatóval. Rúzsa Magdi koncert, bárzenész találkozó, A Balek szabadtéri színházi előadás, gyermekszínházi előadás, régiségvásár, fiúkórus- és orgonafesztivál, valamint Kertmozi a heti felhozatalban.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

  Hétfőn folytatódik a VII. Szepesi György Bárzenész Találkozó, méghozzá a Trilla - az élő zene versenyével. Bartók Sándor: Kifordított valóság című karikatúrakiállítását 17 órakor nyitják meg a Bródy Sándor Könyvtárban.

Kedden a Strandkönyvtár és a Parkkönyvtár várja a kikapcsolódni vágyókat, kora este pedig az Öreg néne őzikéje gyermekszínházi előadást élvezheti a család a Dobó István Gimnázium udvarán.

Szerda este 9 órakor Georges Feydeau bohózata A Balek (főszereplők: Beleznay Endre, Fogarassy Bernadett, Csegeri Attila, Cseke Katinka, Harsányi Gábor) kerül színre a Pesti Művész Színház előadásában a Líceum udvarán, ajánljuk! A fülemüle mesét a Dobó gimiben játssza a Babszem Jankó Gyermekszínáz. A Minaret koncert a 20.30-kor kezdődik a Végvári vitézek terén. A Szépasszonyvölgyben található Ketmoziban a Pókember - Hazatérés filmet vetítik, punktum.

A csütörtöki napról kiemelnénk a Szabad-e a sajtó Magyarországon? (2.rész) elnevezésű beszélgetést, ami az Artisztban lesz fél hattól. A IV. Fiúkórus- és Orgonafesztivál Réz Lóránt orgonaművész koncertjével indul, és egészen a vasárnapi Gálakoncertig tart.

Pénteken kezdődik a VII. Egri Érsekkerti Nyári Játékok, éljen! Július 14. és augusztus 19. között 32 felnőtt- és 36 gyermekelőadásra várják az Egerben és környékén élő színházrajongókat, valamint az ide látogató turistákat. Az első bemutató egy vígjáték lesz, a Kölcsönlakás. Este irány az Érsekkerti tópart! :) Rúzsa Magdi koncertjét a Szépasszony-völgyben, a Márai Központban találjátok meg. A Sakk musical helyszíne a Líceum.

Szombaton sincs megállás. Az Ágacska zenés mesejáték 10 órakor kezdődik az Érsekkertben, ahol a Kölcsönlakást is játsszák este. Baywatch film, Bob herceg nagyoperett, a Lendvay Károly Férfikar fellépése, valamint Swing Business jazz koncert (a Kis Dobó téren) a napi menüben. Nyamm!

Vasárnap újra régiségvásár a Bazilika mögötti területen, leljetek kincseket! Érsekkerti Nyári Játékok: Ágacska délelőtt és délután, majd Kölcsönlakás este. És ha már Bazilika: ott lesz a IV. Fiúkórus- és Orgonafesztivál Gálakoncertje, minden résztvevővel A Kertmoziban A majmok bolgyója -  Háború című filmet vetítik. Óh, még Magyarok Vására is lesz az Érsekkertben!

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.