Frissítve: 2018 Jan 22. 14:00
A+ A A-

Koncert és szabadtéri színházi előadás a héten - Programelőzetes

A héten megnézhetitek a Kölcsönlakás vígjátékot az Érsekkerti Nyári Játékokon, de mesejáték is szerepel a menüben. Barabás Lőrinc Quartet és Generál koncert, rockopera, Csárdáskirálynő és Kertmozi a heti kínálatban.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.


Barabás Lőrinc Quartet

  Hétfőn is játsszák a Kölcsönlakást az Érsekkertben, ám egész héten lesz lehetőségetek megnézni az előadást. Az Ágacska zenés mesejáték helyszíne szintén az Érsekkert.

----> Minden, amit az Egri Érsekkerti Nyári Játékokról tudni szeretnél.

Kedden a Zsinagóga Galériát járhatjátok be az Egri séták nem csak egrieknek című sorozat mostani részében. Az ingyenes Barabás Lőrinc Quartet koncert 19 órakor kezdődik a Zenepavilonnál, majd utána rögtön a Stílusgyakorlatok következik az Érsekkerti Nyári Játékokon.

Szerdáról kiemelnénk a Generál koncertet (Líceum, 21:00) és a Kertmozit (Pókember: Hazatérés, 21:00).

Csütörtökön mindenkit vár a Strandkönyvtár és a Parkkönyvtár a Bródy könyvtár szervezésében. Az Ágacska és a Kölcsönlakás ezen a napon is alap. A Kertmoziban a Gru 3-at vetítik.

Pénteken nézzétek meg a Csárdáskirálynő nagyoperettet a Líceumban, ami az Agria Játékok Nonprofit Kft. és Dáma Díva Művészeti Társaság közös előadása. Kertmozi: Baywatch.

Szombaton és vasárnap már a Négyszögletű kerek erdő mesejátékot láthatjátok a Kölcsönlakás mellett a VII. Egri Érsekkerti Nyári Játékokon. A Mária evangéliuma rockopera a Líceumban lesz szombaton 21 órakor.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.