Frissítve: 2018 Feb 19. 09:15
A+ A A-

Sörfesztiváltól a Végvári Vigasságokig – Heti előzetes

Izgalmas, programokkal teli napok állnak előttünk. Jön a Sörfesztivál és Végvári Vigasságok, lesz szabadtéri színházi bemutató, Magyarok Vására és még Operettgála is. Például.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

 Hét eleji ajánlónkban szabadtéri színházi előadásról, valamint Varnus Xavér koncertről olvashattok.

Csütörtökön ajándék Geszti Élménykoncerttel indul a Sörfesztivál az Agria Parkban, folytatás pénteken és szombaton. ELVIS 40 címmel zenés visszaemlékezést is tartanak Elvis Presley halálának 40. évfordulóján, a Jazzymotion előadásában.

A péntek sok jóságot tartogat. Elkezdődik a háromnapos Végvári Vigasságok, lesz Operettgála a Líceumban és Látványfestés a Dobó téren, miközben és sörözés közben az Agria Parkban pl. KFT élő nagykoncert is vár rátok.

Szombaton a Sörfesztiválon: 19.30 The Bluebay Foxes és 21.00 The Carbonfools, éljen! A Végvári Vigasságokon Eger ostroma, Kerekes Band koncert, vagy éppen középkori piac szerepel a programok között.

Vasárnap sem fogunk unatkozni, az tuti. Este bemutatják a Még egyszer, veled, ugyanitt című vígjátékot az Érsekkertben, de addig lesz még Magyarok Vására, Végvári Vigasságok. kiállításmegnyitó a kis Zsinagóga Galériában és Egri csillagok történelmi musical az Egri Várban.

Minden további részlettel a napi ajánlókban jelentkezünk.

 

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.