Frissítve: 2018 Feb 19. 09:15
A+ A A-

Koncert, bemutató, jótékonyság, sportprogramok - Heti előzetes

Hétfőre jótékonysági koncert, keddre könyvtár, szerdára színházi bemutató, csütörtökre Cser Zoltán előadása, péntekre OFF Biennale, szombatra kézi- és vízilabda meccs, vasárnapra pedig Magyarok Vására jut. Pl.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

  Hétfőn a Gárdonyi színházban tartják Bogi és Bence mosolyáért a jótékonysági esetet, számos fellépő vállalta a segítséget.

Kedden már javában zajlik az Országos Könyvtári Napok, egészen vasárnapig tart. Érdemes megnézni a programokat.

Szerdán kezdődik a színházi szezon, egyből egy bemutatóval. A Pöttöm Pannát még csütörtökön is megnézhetitek a Stúdiószínpadon. Az Állatok Világnapja alkalmából indít gyűjtést az Egri Menhely javára a Kisnánai Vár, egész hónapban várják az adományokat.

Csütörtökön már irány a Líceum, ahol Cser Zoltán tart előadást Tiszta tudat, nyugodt lélek, egészséges test, rendszeresség, gyakorlás és életmód címmel. Gyöngyösön a L’art pour L’art Társulat Halvány lila gőz című játékát láthatjátok.

Pénteken egy kuriózum kiállítás lesz Egerben, hiszen az OFF Biennale a városba költözik, egészen pontosan az Arkt Művészeti ellátóba. Az ALTERNATÍVÁK tárlat kiállítói: Bukta Imre, Fejes Adrienn, Fekete Valér, Rostás Bea Piros, Sarkadi Péter, Tóth Zsuzsanna.

Rostás Bea egyébként szombaton is jeleskedik, a Templom Galériában a Világ című kiállítását 17 órakor nyitják mög. A Geotópnapért Szarvaskőbe, a Portugál kulturális esttért a Bródy Sándor Könyvtárba kell menni. A ZF-Eger - Tatabányai Vízmű SE OB. I. ffi. vízilabda mérkőzés és az Eszterházy KESC - PC Trade Szeged KKSE női kézilabda meccs is 18 órakor kezdődik, csak ugye nem egy helyszínen. Hajrá, Eger!

A hónap 2. vasárnapja következik, így minden bizonnyal lesz Magyarok Vására az Érsekkertben. Vegán főzőkör és Könyves Vasárnap szerepel még a menüben.

Legyetek jók ha tudtok, a többi nem számít ;)

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.