Frissítve: 2018 Feb 19. 09:15
A+ A A-

Startup, vállalkozás, vízilabda, megnyitó - Hét eleji előzetes

Gyerekprogramot, brandépítést, vállalkozás segítést, rózsaszín szalagos sétát, kiállításmegnyitót és vízilabda meccset is tartogat a hét első három napja.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

  Hétfőn újra lesz Bébillér a Gyermekkönyvtárban, mesehallgatás mellett bőrtarisznyát is készíthetetnek a legkisebbek. Miközben a felnőtteket fabrikálásra várják a Lisziben. Ha a fiatal- és időskori készségfejelsztésről hallanátok bővebben, akor irány a Bartakovics közösségi ház 15 órakor.

Kedden délután egykor előadásokkal kezdődik a Rózsaszín szalagos séta a mellrák korai felismerése érdekében, majd orgonahangverseny és szentmise a program. Az "Egri Műhely 2017" fotóművészeti alkotótelep kiállítását 14 órakor nyitják meg a Hotel Flórában. Az Egri startup szakkör‎ vednége Ipacs Géza lesz, aki a brandépítésről mond majd sok-sok érdekességet. Ajánljuk!

Szintén ajánljuk a szerdai Vállalkozássegítő Klub első alkalmát, amit az egyetem B épületében találtok meg délután ötkor. A Szent Hedvig Kollégiumban gobelin kiállítást nyitnak meg, Dr. Borbély Zoltán a könyvtárban jár a végvári legendák nyomában, a ZF-Eger - Pécs OB. I. ffi. vízilabda mérkőzés pedig 19:30-kor kezdődik a Bitskey usziban. Hajrá, Eger!

Az egész heti, bővülő menüt a heti listánkban találjátok meg.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.