Frissítve: 2018 Feb 19. 09:15
A+ A A-

Színházi bemutatók, vízilabda, régiségvásár, kiállítás - a hét második fele

A kultúra minden szegmenséből kapunk programokat, de sportból sem lesz hiány a következő napokban. 

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

 Csütörtökre ajánljuk a könyvtár mondókázóját, valamint a könyvbemutató és minikönyv kiállítás megnyitóját. A Vitkovics Házban a Szt. Mátrix - "A nyitott állapot nem menthető" című tárlatot nyitják meg 17 órakor.

Pénteken bemutatók lesznek, éljen! A Gárdonyi Géza Színházban a Tóték című két részes tragikomédiát láthatjátok, a Harlekin Bábszínházban pedig a Pán Pétert nézhetik meg a bérletesek.

Szombaton irányba lehet venni Kisnánát, ahol szlovák napot tartanak, de estére, a ZF-Eger - UVSE OB. I. ffi. vízilabda mérkőzésre érjetek haza!

Vasárnap a bábszínházban a nem bérleteseknek is újra bemutatják a Pán Pétert, valamint lesz országos régiségvásár és vegán főzőkör is.

A napi programokat a heti listánkban találjátok meg.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok
 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.