Frissítve: 2018 Jan 23. 07:39
A+ A A-

Zorán koncert, sport, kórusfesztivál – szerdától vasárnapig

Sebestyén Márta és Zorán fellépés, női kézilabda, változatos előadások és ünnepi program is vár rátok a hét második felében.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Moziműsor is van, katt ide. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek.

 Szerdán kezdődik a VI. Egri Stúdiószínházi Táncfesztivál, szombatig napi két előadást is megnézhettek. Délelőttre Ciróka-kör jut, délutánra fotókiállítás megnyitó, este pedig Zorán akusztikus koncert lesz a körcsarnokban.

Csütörtökre Nádori Lívia-találkozót, reformációs előadást és szegénységről szóló előadást ajánlunk. De ezen a napon nyitják meg a Kodály életét bemutató kiállítást is a Bartakovics közösségi házban.

Pénteken megemlékezés lesz a Hősök Parkjában és a Dobó István Gimnázium kapualjában, kórushangversennyel folytatódik a kórusfesztivál, este pedig Sebestyén Márta és Andrejszki Judit közös műsorát élvezhetitek a Forrás ifjúsági házban.

Szombaton az Eszterházy KESC a Szent István SE csapata ellen lép pályára 18:00-kor, miközben a kórusok fesztivál- és minősítő hangversenyeken vesznek részt.

Vasárnap nézzétek meg a Pán Pétert a Harlekin Bábszínházban, vagy élvezzétek a kórusok templomi fellépéseit a városban.

Hétfőn a Városi Díszünnepség 10 órakor szentmisével kezdődik a Bazilikában, majd ünnepi program (Gárdonyi Géza Színház, 11:15) és koszorúzás következik ('56-os emlékmű, 12:35) - ahogyan eddig minden évben.

A napi programokat a heti listánkban találjátok meg.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.