Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

Advent, koncert, advent, koncert - heti programelőzetes

Sok helyen elkezdődik, illetve folytatódik az Eger Advent programsorozata. Lesz Boggie koncert, kézilabda rangadó, Mikulás járat és jótékonysági Mikulásfutás is a héten.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok.  Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Az EGER ADVENT heti programjait itt találjátok: Eger Advent 2017 programok a héten

 Hétfőn  A hagyományos kínai orvoslás és a nyugati medicina összehasonlítása címmel tartanak előadást a Bartakovics közösségi házban, az Eger Adventen pedig a Kung Fu Panda 3 című családi animációs filmet vetítik, méghozzá fél 5-kor a Dobó téren.

Kedden a könyvtárban mutatják be Hajnal József Mákdobáló kötetét,míg az Eger Adventen a Lajtha László Néptáncegyüttes lép fel.

Szerda az előadások napja: Aktív élet korhatár nélkül (Bartakovics, 17:00); Halász Ágoston: A középkori Eger városrészei (Bródy könyvtár, 17:00); A lét elviselhetetlen értelmetlensége (Govinda étterem, 18:00); Kalandozások Radics Tamással (Bartakovics, 19:00). Az Eger Adventen újra a Lajtha László Néptáncegyüttes Csosszantó Csoportja látható.

Csütörtökön Széplaky Géza és Szemerédi Bernadett színészházaspár verses-zenés műsorát, valamint Arany János daloskönyvét ismerhetitek meg a Bródy Sándor Könyvtárban. Az Eger Adventen A Madagaszkár pingvinjei filmet vetítik, majd 19 órakor az egri Superego3 koncertezik nekünk egy jót.

Pénteken lesz a Bon-Bon a élő nagykoncert, ennek helyszíne a BRDWY. Betegség miatt elmarad. A Mistral együttes fellépését a Forrás ifjúsági házban keressétek. Eger Advent: Cabaret Band koncert (17:00), Jász Andris és barátai koncert (19:00).

Szombaton elindul a Mikulás járat a Bükkben és a Mátrában, éljen! A 3. Egri Mikulásfutás, a jótékonysági sportesemény 10 órakor kezdődik az Érsekkertben. A BOGGIE “3” lemezbemutató koncert a Forrásban lesz 19 órakor. Az Érseki Palota udvarán meggyújtják az első adventi gyertyát, egyúttal az adventi vásár is megnyitja a kapuit a helyszínen. Eger Advent: a Snoopy és Charlie Brown film vetítése, Török Ádám és a Mini és United Experience és Tóth Vera koncert.

Vasárnap is jár az erdei kisvasút Mikulás járata, punktum. Az Eger SBS Eszterházy – Grundfos Tatabánya KC NB I-es férfi kézilabda mérkőzésen a kezdő sípszó 18:30-kor hangzik el. Eger Felnémet és Berva városrészeiben idén is meggyújtják az adventi koszorú gyertyáit, az elsőt 14:30-kor. Eger Advent: a Jégkorszag című film vetítése, az 1. adventi gyertya meggyújtása, Szirtes Edina Mókus koncert.

Ennyi volt az előzetes, a további programokat és azok részleteit itt megtaláljátok, katt.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.