Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Kézilabda, téli örömünnep, advent, koncert - Heti előzetes

Sportesemény, gyerekprogram, ünnepvárás, koncertözön december közepén.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Az EGER ADVENT heti programjait itt találjátok: Eger Advent 2017 programok a héten

 Hétfőn mutatkozik be az Eger Városi Ifjúsági Kórus a Kepes Intézetben, az Xmas swing elnevezésű koncerten. Siker, hogy minden jegy azonnal elkelt. Író-olvasó találkozó, Bébillér mesekör és sok-sok előadás a napi menüben. Az Eger Adventen: Minyonok, az Egri Pásztorvölgyi Általános Iskola Kórusa.

Kedden ÉFOÉSZ Karácsonyi Ünnepséget tartanak a Bartakovics közösségi házban, Lajosvárosi Adventet a Kölcsey téren, és még kötetbemutató is lesz a Bródy könyvtárban. Az Eger Adventen: Pöttöm Panna, a Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak műsora, a Jézus Szíve Plébánia Ifjúsági-, Ének- és Zenekar előadása, Túl a sövényen - amerikai animációs film.

Szerdára az Eger SBS Eszterházy – CYEB Budakalász NB I-es férfi kézilabda mérkőzést, az Egri Világjáró Klub és Dr. Kozári József előadását, valamint a Filharmónia Szezonbérlet koncertjét ajánljuk például.  Az Eger Adventen: Pöttöm Panna, a Balassi Bálint Általános Iskola Móra Ferenc Tagiskola tanulóinak műsora, az EKE Alapfokú Művészeti Iskola Színjátszás tanszék irodalmi műsora, a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet Hagyományőrző Népdalkör fellépése.

 Csütörtökön mutatják be Szó Istvánné Fülöp Dalma Az Agria Vegyeskar története című könyvét a könyvtárban. Egészségmegőrző torna, musix-box és ünnepre hangoló előadás a nap kínálatában még. Az Eger Adventen: a Lenkey János Általános Iskola műsora, az EKE Gyakorlóiskola Gimnázium Nagy Kórus és Kamara Kórus műsora, az Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet Egri Vitézek Dalkör fellépése, Kései Kitérő koncert.

A pénteki napról kiemelnénk a Ciróka-kört, a Gajdos Karácsonyt és az Adventi Egri Érseki Fiúkórus koncertet. Az Eger Adventen:a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet Nosztalgia Csoport műsora, Török Ádám és a Mini koncert.

A szombat Adventi Matinét, Cukorbetegek Karácsonyi Ünnepséget, Videntes Stellam - Adventi kórushangversenyt, kiállításmegnyitót, Gyermekkarácsonyt és Felsőtárkány Adventet tartogat. Mindeközben az Eger Adventen: Gru 2 - amerikai animációs vígjáték, III. adventi gyertyagyújtás a Palota díszudvarán, Betlehemek megáldása és a legjobb művek díjazása, valamint ACID/DC feat. Baricz Gergő koncert.

Vasárnap a hét utolsó napja. Jó, mi? :) A Felnémeti-Bervai Adventen meggyújtják a 3. gyertyát (15 óra, Pásztorvölgyi Iskola). Az Eger Adventen: Csoda New Yorkban - amerikai családi kalandfilm, Egy jeles nap – betlehemes maszkajáték, 3. Adventi Gyertyagyújtás, Egriek téli örömünnepe, Group'n Swing koncert. Szuper!

A programok listája még bővülni fog, a többi részlettel pedig a napi ajánlókban jelentkezünk. Az események heti nézetét itt éritek el egyben.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.