Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Csík koncert, megnyitó, adventi forgatag - Heti ajánló

Folytatódik az Eger Advent, megnyitják Rostás Bea kiállítását, pályán a férfi kézilabda csapat és még Csík Zenekar (vendég Kiss Tibor) koncert is lesz.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Az EGER ADVENT heti programjait itt találjátok: Eger Advent 2017 programok a héten

 Kedden az Eger Adventen: a Ney Ferenc Óvoda Epreskert Utcai Tagóvoda és az Egri Waldorf Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulóinak műsora.

Szerdán mutatják be Ernyey Béla könyvét a Kepesben, majd 18 órakor jön az Eger SBS Eszterházy – B. Braun Gyöngyös NB I-es férfi kézilabda rangadó. Az Eger Adventen: A didergő király – mesejáték, a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet Hagyományőrző Népdalkör műsora, Shrekből az angyal - amerikai animációs film.

A csütörtöki programokat a Bródy Sándor Könyvtár hozza: Mondókázó a Felnémeti Fiókkönyvtárban, Musix-box, Mesetár a Felsővárosi Fiókkönyvtárban. Ha év végr, akkor Rostás Bea Piros kiállítás a könyvtárban. Ezúttal Estela Jugovic Lalevic szerb festőművésszel közös, Álom című tárlatot nyitják meg pontban 17 órakor. Az Eger Adventen: az Agria Vegyeskar Ünnepi műsora, Szabó Család koncert, Ferenczi György és Első Pesti Rackák koncert.

Pénteken a Pásztorvölgyi iskolások karácsonyi délutánját tartják a Felnémeti Fiókkönyvtárban. Az Eger Adventen: Team Rock Band és Premecz Hammond Trió koncert.

Szombaton irány az egerszalóki Adventi Udvar például. Az Eger Adventen: Énekelj! – amerikai családi animációs film, 4. Adventi Gyertyagyújtás a Palota díszudvarán, Karosi Juli koncert, Opitz Barbi koncert.

Vasárnap az Eger Adventen: 4. Adventi Gyertyagyújtás köszöntővel és áldással 10 órakor.

Áldott, békés és szeretetteljes karácsonyt kívánunk!

Hétfőn pedig Karácsonyi műsort élvezhettek Szulák Andreával a Hotel Eger&Park****-ban.

Kedd ----

Szerdára két jó program is jut. Az egyik a Fúzió Szerda a Gál Tibor Fúzióban, ahol buborékokkal utazhattok a Föld körül. A másik a Csík Zenekar koncert a körcsarnokban, ahol a vendég Kiss Tibor lesz. ERRE MINDEN JEGY ELKELT!

A programok listája még bővülni fog :)

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.