Frissítve: 2018 Jan 22. 17:05
A+ A A-

Szilveszteri bulik, koncertek, borok - év végi ajánló

Tűzijáték, zenebona és Szikora Robi és az R-GO elő show lesz a Dobó téren, ami természetesen ingyenes. Egri Borszalon, Alvin és a Mókusok koncert, óévbúcsúztatók és újévi koncert az ajánlóban még.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Ha moziba mennétek ------> Moziműsor Egerben

Kedden retro party vár rátok a BRDWY-ben, jó mókát hozzá!

Szerdán mehettek túrázni egy jót a Vándorlók Baráti Körével. A Gál Tibor Fúzióban  pezsgőkóstolót tartanak este, mely során a világ minden szegletét bejárhatjátok. A Csík Zenekar koncertjére minden jegy elkelt.

Csütörtökön irány a Zöld Pecsét és a Ludovika és The Alcatraz koncert. Vagy a Gárdonyi Géza Színház, ahol a La Mancha lovagját játsszák.

Pénteken lesz a város egyik legnagyobb boros eseménye, a Borszalon! A legjobb, legújabb nedűket kóstolhatjátok a Hotel Egerben 18 órától. Az idei beöltözős téma pedig Hollywood! Az Alvin és a Mókusok koncert helyszíne a BRDWY, az előszilveszteri trance bulit a Zöld Pecsétben keressétek.

Szombatra marad a 15 éves jubileumi Mátrix koncert a Rock Cafeban, valamint a Csárdáskirálynő a színházban (és vasárnap is).

Vasárnap már szilveszter, éljen! A Dobó téren szokás szerint ingyenes az óévbúcsúztató program: lesz zenei felvezetés, Szikora Robi és az R-GO élő show, tűzijáték és utcabál is. Nyammi! Lehet még menni ezen az estén a Hotel Egerbe, a Zöld Pecsétbe és a BRDWY-ba is.

Az újévi koncert 16 és 19 órakor kezdődik a Gárdonyi Géza Színházban, ahol világhírű operett és Strauss dallamok csendülnek fel.

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.