Frissítve: 2018 Feb 19. 09:15
A+ A A-

Koncert, vízilabda és bor - Heti programajánló

Nem fogunk unatkozni január 2. hetén sem. Lesz Bl-mérkőzés, szülinapi zsúr, Back to Floyd és újévi koncert, világjárás, sakkverseny és squash tanoda is.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Ha színházba mennétek -----> a Gárdonyi Géza Színház műsora
Ha bábszínházba mennétek -----> a Harlekin Bábszínház műsora
Ha moziba mennétek ------> Moziműsor Egerben

 Hétfőre a Bébillér mesekört, keddre német társalgási klubot ajánlunk a Bródy Sándor Könyvtár szervezésében.

Szerdán nyitják meg az Eventus iskola Kettősség című kiállítását a Vitkovics Házban, erre pontosan 17 órakor kerül sor. Az Egri Világjáró Klub a Forrás ifjúsági házba költözött, ahol ezúttal Koncz János előadását hallhatjátok Dominikáról. (A Zrínyi 1566 című rockmusical 2018. január 11-12 és 13-ra meghirdetett előadása Sasvári Sándor balesete miatt elmarad.)

Csütörtökön is a könyvtár hozza a programokat: könyvtári órák időseknek, musix-box, Dr. Takács Judit Finnugor mítoszok című előadása. De frissül a moziműsor is: Tad, az utolsó felfedező; Apavadászat; Insidious – Az utolsó kulcs; The Commuter – Nincs kiszállás; Star Wars: Az utolsó jedik 3D; Kicsinyítés; Loving Vincent.

Pénteken a Felsővárosi Fiókkönyvtár várja a gyerekeket a Ciróka-körbe. A Tóth Ferenc Borvacsora helyszíne a Senátor Ház, nyammi! A Zöld Pecsét ezen a napon ünnepli fennállásának 4. évét, így hát szülinapi zsúrral kedveskedik a betérőknek.

Szombaton a Vándorlók Baráti Köre és a Kisbakancsosok Baráti Köre is szervez túrát. A ZF-Eger – AZC Alphen (holland) BL vízilabda mérkőzés 18:30-kor kezdődik, majd utána egyből női csapatok ugranak a medencébe: ZF-Eger – Szeged pontban este nyolckor. Ha újévi koncertre vágysz, akkor irány Bélapátfalva. Miközben az egri Back to Floyd zenekar a Vén Bagolyban lép fel, ajánljuk!

Vasárnap sakkversenyt tartanak Felsőtárkányban. Ezen a napon útjára indul az Egri Squash Tanoda, érdemes kipróbálni ezt a sportágat is.

Szép hetet kívánunk! :)

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.