Frissítve: 2018 Feb 19. 09:15
A+ A A-

Kézilabda, zenés irodalmi est, színházi bemutató - Heti programajánló

Ligakupa mérkőzés, Háy és Beck előadás, irodalmi est, boros bál, világjárás, univerzum klub és egy komédia bemutatója is a hét programjai között.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Ha színházba mennétek -----> a Gárdonyi Géza Színház műsora
Ha bábszínházba mennétek -----> a Harlekin Bábszínház műsora
Ha moziba mennétek ------> Moziműsor Egerben

  Hétfőre mozit és angol társalgást kínálunk.

Kedden este irány a Kemény Ferenc Sportcsarnok, ahol a Eger SBS Eszterházy - Balmazújvárosi KK Ligakupa mérkőzésre kerül sor. Hajrá, Eger!

Szerdán ismerjétek meg Japánt, ebben segít az Egri Világjáró Klub, valamint Bagó Dániel és Bagó Anita.

Csütörtökön irány a könyvtár: Mondókázó, Mesetár, Musix-box. Az Egészség abc e havi előadásában az ujj- és meridián gyakorlatokról lesz szó. Frissül a moziműsor is: Gengszterzsaruk, A világ összes pénze, Star Wars: Az utolsó jedik 3D, A legsötétebb óra, Kicsinyítés, Az útvesztő: Halálkúra.

A pénteki nap elég jónak ígérkezik. Este HÁY COME BECK – zenés irodalmi est lesz a Forrás Ifjúsági Házban, miközben a színházban a Két úr szolgája című komédiát mutatják be. A Kepes Irodalmi Est vendége ezúttal Bezerédi Zoltán, kezdés 18 órakor. Egy antológiát is bemutatnak ezen a napon a könyvtárban, melynek címe A Bükk csavargó útjai. Újabb Ligakupa meccs következik: Eger - Gyöngyös este hatkor a Körcsarnokban. Hajráf!

Szombaton tartják a XIX Ötágú síp üzenete vers-és prózamondó találkozót a Forrásban. Az Unverzum Klubban A Szent Korona és az ókori tértechnológia címmel tart előadást Kisfaludy György kutató. Az Egri Borok Bálján az idei főszereplők az egri borok és az egri borászok. ZF-Eger - Racionet Honvéd vízilabda mérkőzés 16 órakor az uszodában, hajrá!

Vasárnap irány a mozi és/vagy a Harlekin Bábszínház, utóbbiban a Pán Péter avagy a Sohasziget titka darabot játsszák. Ám idén sem maradhat el a Yours Truly nemzetközi futás, találkozó 9 órakor a Dobó téren!

Szép hetet kívánunk! :)

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.