Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

Vigyázó szemetek a szombatra vessétek

Mert akkor sok minden lesz.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Ha színházba mennétek -----> a Gárdonyi Géza Színház műsora
Ha bábszínházba mennétek -----> a Harlekin Bábszínház műsora
Ha moziba mennétek ------> Moziműsor Egerben

 Szerdán nézzétek meg a Két úr szolgája című komédiát a színházban.

Csütörtökön színjátszócsoport, musix-box és Kertbarátok Kör a menü. De frissül a moziműsor is, itt az egész februári menetrend. A világ összes pénze, A legsötétebb óra, Az útvesztő: Halálkúra, Az igazi csoda, A hentes, a kurva és a félszemű, valamint az Én, Tonya című filmeket vetítik ki a vászonra.

Pénteken A csárdáskirálynőt játsszák a színházban, méghozzá bérletszünettel. Lesz még közelbaba csevegő, Palinta, angol csevegő és LISZKI Ifjúsági Klub is.

Szombaton tartják a Kultúrházak Éjjel-Nappal elnevezésű programsorozatot városszerte. SLAM POETRY verseny, Esti Kornél koncert, Akrilfestészet Workshop, az EKMK művelődő közösségeinek tagtoborzása, bemutatkozása és még további ezer program a kínálatban. Jó lesz! 18 órakor kezdődik az Eszterházy KESC - Hódmezővásárhelyi LKC női kézilabda mérkőzés az Eszterházy-csarnookban, hajrá, lányok! A Bobafett koncertet a Zöld Pecsétben keressétek.

Ha vasárnap, akkor Harlekin Bábszínház: 11:00 Pán Péter avagy a Sohasziget titka

Szép hetet kívánunk! :)

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.