Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

Vízilabda Bl-rangadó, színházi bemutató, farsang és Hooligans koncert - Heti előzetes

Szerdán jön a Szolnok a Bajnokok Ligájában, valamint ezen a napon mutatnak be egy zenés mesejátékot a színházban. Farsanghoz kapcsolódó programok, irodalmi est, megnyitó és Hooligans koncert is az ajánlóban.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Ha színházba mennétek -----> a Gárdonyi Géza Színház műsora
Ha bábszínházba mennétek -----> a Harlekin Bábszínház műsora
Ha moziba mennétek ------> Moziműsor Egerben

 Ha Egyiptomról hallgatnátok előadást, akkor hétfő kora est irány a Szent Hedvig Kollégium.

Kedden nyitják meg Ónodi Mátyás üvegtervező iparművész kiállítását a Vitkovics házban, méghozzá Herczeg István grafikusművész és a Farkas Ferenc Zeneiskola növendékeinek közreműködésével. A Kepes Irodalmi Est e havi vendége Bereményi Géza, kezdés 18 órakor a Kepes Intézetben.

A szerda szuper nap lesz! Délután bemutatják  A csodatükör című zenés mesejátékot, amit még másnap is megnézhettek. A ZF-Eger – Szolnoki Dózsa VSC BL vízilabda mérkőzésen a kezdő sípszó 18:30-kor hangzik el, hajrá, fiúk! Utána rögtön a ZF-Eger – Racionet Honvéd meccs következik. Hajrá, lányok! A Forrás ifjúsági házban Dr. Csarnó Ákos tart élménybeszámolót az Országos Kéktúráról és a megtett gyalogtúrájáról, jól hangzik. A szintén 19 órakor kezdődő BizLounge vendége ezúttal William Benkő self-made man (Gál Tibor Fúzió).

Csütörtökön gyerekprogram lesz a Felnémeti Fiókkönyvtárban, ez a Palinta. A Világlátók sorozatban Bándy Béláné mesél a Baltikumról. Frissül a moziműsor: A világ összes pénze, Az útvesztő: Halálkúra, A szabadság ötven árnyalata, A hentes, a kurva és a félszemű, és 14-én Fekete Párduc 3D.

Nem maradhat el idén sem a Néptáncosok Farsangi Batyus Bálja, ám most a helyszín a Forrás ifjúsági ház. Muzsikál a Gajdos Zenekar, a táncoktató házigazda pedig Bécsi Gyula. Pénteken kezdetét veszi a koncertdömping a BRDWY-ban, este érkezik a Hooligans.

Szombaton sétáljatok egy nagyot a természetben a Kisbakancsosok Baráti Körével, csupán 14 km-es a táv... :) A Novaji Remélés - Farsangvégi hagyományok napja 10 órától várja az érdeklődőket. Batyus farsangi mulatságot is tartogat ez a nap. A 3. Egri Futófarsangot nem érdemes kihagyni, rajt 13.45-kor az Érsekkertben!

Vasárnap irány a Harlekin Bábszínház és Dobronka cirkusz, világszám!, vagyis a Harlekin Farsang!

Szép hetet kívánunk! :)

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.