Frissítve: 2018 Feb 21. 02:20
A+ A A-

Koncert, kézilabda, boros-toros - Heti előzetes

Pátkai Rozina és New Level Empire koncert, Ismert egriek más szerepben zenés show, pálinkamustra, disznótor és vízilabda meccs is a programok között.

Eseménynaptárunkban mindent megtaláltok. Ne feledjétek, hogy a telefonos applikánciónkat is letölthetitek. 

Ha színházba mennétek -----> a Gárdonyi Géza Színház műsora
Ha bábszínházba mennétek -----> a Harlekin Bábszínház műsora
Ha moziba mennétek ------> Moziműsor Egerben

 Hétfőn indul egy buddhizmusról szóló elődássorozat, helyszín az egyetem B épülete (19:00).

Keddre Ifi filmklubot és kiállításmegnyitót ajánlunk. Utóbbi az Arkt-ban lesz, és a 2016-17-es Nyílt Tér művésztelepet alkotásait mutatja be. Az Eger SBS Eszterházy – Grundfos Tatabánya kézilabda Magyar Kupa meccs 18 órakor kezdődik, hajrá, Eger!

Szerdán már Bálint nap a könyvtárban, így vakrandizhattok könyvekkel, féláron iratkozhattok be, és még kézműves sarok is várja az érdeklődőket. Ám az Egri Várba is érdemes elmenni ezen a napon, részletekért katt a képre itt lent. Este Pátkai Rozina Quintet Valentin napi koncert a Forrásban.

Csütörtökön találkozzatok és beszélgessetek a Gajdos zenekar tagjaival a könyvtárban. Frissül a moziműsor is: A szabadság ötven árnyalata, Fekete Párduc, (3D-ben is), Valami Amerika 3., Fantomszál.

Péntekre is szervezett találkozót a könyvtár, ezúttal Darvasi Lászlótól kérdezhettek. A New Level Empire koncertet a BRDWY-ben keressétek.

Szombaton minden jóból kapunk. Egerszalóki Boros-Toros, Felsőtárkány - Rétessütő műhely, Felnémeti Disznótor és Pálinkamustra, Női vízilabda OB I: ZF-Eger – Tatabánya, Ismert egriek más szerepben - zenés show, Női kézilabda NB I/B: Eszterházy KESC - Szeged.

Vasárnap, mivel a hónap 3. vasárnapja jön eel, régságvásár lesz a Bazilika mögötti területen.

Szép hetet kívánunk! :)

Az elérhetőségeinket tudjátok: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.www.facebook.com/egriprogramokwww.instagram.com/egriprogramok és www.twitter.com/egriprogramok

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.